Конкурсът на Слави Трифонов „Мис Левски Г“ – нагласен!

Гласувайте за статията
Плеймейтката Дениз Хайрула – гадже на Ицо Стоте манекенки, печели екскурзия до Малдивите

Смут и напрежение са завладели участничките в конкурса за красота на Слави Трифонов по неговата 7/8 ТВ – пише в. „Уикенд“. Сред момичетата, одобрени за „Мис Левски Г“, усилено се говори, че състезанието за женска красота и ум във вечерното шоу е нагласено и победителката е ясна още от старта му. Това е плеймейтката Дениз Хайрула, популярна още като гадже на Христо Сираков – отбелязва изданието.

Моделката, която няма никакви задръжки със свалянето на бельото си, открай време се оплаква, че вечно я класират на второ място в конкурсите, в които участва. Сега обаче нещата били опечени и най-после ще може да се похвали, че поне в едно състезание е била първа – твърдят запознати. Това е именно конкурсът на Слави Трифонов „Мис Левски Г“, както се казва кварталът, в който се намира студиото на телевизията.

Вечно усмихнатата брюнетка на външен вид няма нищо общо с визията на традиционните плеймейтки. Най-малкото, което я отличава от тях, е, че е с естествени форми, далеч от силиконовите бомби, с които са известни колежките й. По лицето й засега също не се откриват видими следи от намеса на специалисти по естетична хирургия. В конкурса на Слави до момента Дениз събира изключително одобрение.

Дениз няма корекции по себе си

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар