Принц Хари не може да се адаптира към новия начин на живот в Америка

Принц Хари не може да се адаптира към новия начин на живот в Америка. Кралският наблюдател Ръсел Майерс заяви, че плановете на внука на Елизабет Втора и Меган Маркъл са се разрушили заради пандемията от коронавирус. Според него, животът на херцога на Съсекс се е превърнал в "нощен кошмар", съобщава "Radio New Zealand". Журналистът се позовава на източници от обкръжението на кралската двойка, според които Меган и Хари са пристигнали в Лос Анджелис с амбициозни планове. Съпрузите мечтаели да открият собствен благотворителен фонд, а парите си да печелят от участия и речи на публични прояви. Но заради ограниченията, свързани с пандемията, плановете на кралската двойка буквално увиснали във въздуха.

Работа

Майерс твърди, че принц Хари не може да си намери работа по своя вкус в чужбина. Той се свързал с приятелите си от британския кралски флот и помолил да го оставят церемониален глава на организацията, независимо, че допреди това искал да се откаже от всички титли. Дворцовият наблюдател смята, че ако херцогът на Съсекс иска да постигне това, трябва първо да оправи отношенията си с кралското семейство. Според журналиста, Меган и Хари имат проблеми и заради парите. Ако след първата година след отричане от престола ги финансира принц Чарлз, то след това те ще трябва да изкарват парите си сами. При това семейството живее в имот за 20 милиона лири и всеки ден харчат по 1000 лири само за охрана.

Психични проблеми

Майерс добавя, че принц Хари много трудно се адаптира към непривичния начин на живот на новото място. Покрай това са се обострили психичните му проблеми, за които той призна по-рано. В същото време Меган Маркъл не спира да демонстрира колко е щастлива да се върне към светския си начин на живот, без да се налага да търпи ограниченията на кралското семейство. [caption id="attachment_631626" align="aligncenter" width="300"]Психичните проблеми на принц Хари се обострили след напускането на Великобритания сн. Инстаграм/ sussexroyal Психичните проблеми на принц Хари се обострили след напускането на Великобритания сн. Инстаграм/ sussexroyal[/caption] Принц Хари и Меган Маркъл се отказаха от кралските си задължения на 8-ми януари. Те заявиха, че планират да се откажат и от финансиране от държавния бюджет, като по този начин станат финансово независими. Меган и Хари също така обещаха да върнат сумата, изразходена за ремонта на резиденцията им, които излезе на данъкоплатците 2, 4 млн. лири, предават от blitz.bg.