До тук с приятелството! Меган Маркъл заряза Джесика Мълрони заради расистки скандал

До тук с приятелството! Меган Маркъл заряза Джесика Мълрони заради расистки скандал
2.5 (50%) 2 votes

Меган Маркъл изостави най-добрата си приятелка заради расистки скандал

Приятелство, приятелство, но социалния статус е по-важен! Меган Маркъл публично се разграничи от най-добрата си приятелка Джесика Мълрони, след като последната беше въвлечена в расистки скандал. Херцогинята на Съсекс преустанови отношенията си с канадската модна дизайнерка, когато тя се сблъска с влиятелна чернокожа инфлуенсърка Саша Ексетър. Двете дами се скарали на тема расизъм и си разменили остри реплики в социалните мрежи.

„Меган е абсолютно ужасена заради действията на приятелката си. Тя е уверена, че Джесика не е расистка, но приятелката й я въвлече в грандиозен скандал. Затова сега й се налага публично да се разграничи от нея. Двете вече не могат да бъдат свързвани заедно. Нито да се виждат публично. Нищо чудно, това да е началото на края“, коментират потребители в мрежата.

За Меган скандалът е наистина ужасяващ, тъй като тя публично се обяви за правата на цветнокожите. Херцогинята говори пред абитуриенти от бившата си гимназия и призна, че се е страхувала да говори по-рано, за да не бъдат думите й изтълкувани погрешно. „Най-лошо е обаче да замълчиш и да не кажеш нищо“, казва още тя.

Подкрепата на Меган за правата на цветнокожите й върна позициите в обществото. Това обаче може рязко да се промени заради действията на Джесика Мълрони.

„Тя не може да остане до нея и да я защити публично. Ще се наложи да я остави сама с вълците след този скандал“, коментират приближени до двете. „Нищо чудно това да е краят и на приятелството им“, казват те, пише „Дейли мейл“.

Меган Маркъл зарязва най-добрата си приятелка заради скандал сн. Инстаграм

Меган Маркъл зарязва най-добрата си приятелка заради скандал сн. Инстаграм

Джесика Мълрони беше най-добрата приятелка на Меган Маркъл. Именно тя споделяше интересни истории от двора, включително и такива, които дискредитираха Кейт и Уилям. Последният скандал обаче й затвори всички врати сред аристократите в Англия. А освен това й коства и най-добрата приятелка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар