Джордж Клуни спира да се снима във филми (Вижте какво разкри)

Гласувайте за статията

Джордж Клуни се пенсионира

Джордж Клуни няма намерение да се появява на големия екран в близко бъдеще. 59-годишният актьор, който стана баща на близнаци през 2017-та година, отдавна е оставил актьорската работа на заден план. Ако се занимава с кино, то е главно в ролята на режисьор и продуцент. Последният му игрален филм с главна роля е от 2016-та година.

„Дълго време се изявявах като актьор, а вече съм на 60 и няма как да играя онзи, който получава момичето. Преди използвах актьорската работа, за да си плащам наема, но продадох бранда си текила „Casamigos“ за един милиард долара. Така че – за какво са ми пари?“, риторично попита Джордж Клуни. Въпросният бранд „Casamigos“ той съоснова заедно със съпруга на Синди Крауфорд – Ранди Гербер.

Покрай честите им престои в Мексико, където имат вили, те станали фенове на текилата и решили да пуснат на пазара своя марка. А тя пък се оказа толкова успешна и бизнесът се разрасна до такива неподозирани размери, че се принудиха да го продадат, защото нямаше как да му отделят нужното време. Джордж Клуни и Ранди Гербер продадоха марката през 2017-та година, като дялът на Клуни бе 233 милиона.

Да, за какво му е да работи при толкова пари? Пък и има късмета да се порадва на бащинството, макар и чак сега. Явно скоро няма го видим в светлините на прожекторите, особено в амплоато на актьор, предават от eva.bg.

Припомняме, че Джордж Клуни и Амал се ожениха на 29-ти септември 2014-та година във Венеция. Събитието бе изключително строго охранявано, всеки детайл от тържеството бе изпипан до най-малката подробност. Близо три години след сватбата на бял свят се появиха и близнаците Александър и Ела, които актьорът и неговата съпруга държат далеч от медийното пространство. Самият Джордж е признавал, че никога не е мислил да бащинство преди да се ожени за Амал.

Джордж Клуни отказва да играе във филми, защото няма нужда от пари сн. YouTube

Джордж Клуни отказва да играе във филми, защото няма нужда от пари сн. YouTube

Сега актьорът най-вероятно е решил да прекарва повече време с двете си деца и да остави настрани актьорската си кариера.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар