Ето я порасналата щерка на Чочо Попйорданов (Вижте кой я показа – Снимка)

Гласувайте за статията

Актьорът все още има верни приятели, които си спомнят за него 7 години след смъртта му

Чочо Попйорданов, който си отиде навръх Великден 2013 г на 11 юни щеше да навърши 56. Но съдбата реши да не се порадва на порасналата си дъщеря.

Освен, че е любимец на колегите си, актьорът има много верни приятели, които след седем години не искат да повярват, че го няма. Един от тях е Ники Кънчев. Журналистът не забрави кога е рождения ден на Чочо и пусна прочувствен пост в социалната мрежа.

Ники Кънчев с порасналата Екатерина
Снимка: Инстаграм

Радиоводещият се срещна с Катерина, снима се с нея  и написа, че е истинско удоволствие да я гушнеш. Ники Кънчев поздрави Чочката за празника му, независимо от това, че него вече го няма. И призова феновете да се почерпят и да пият по едно в негова чест.

Последователка на журналиста му пише: „Ти си голям късметлия да познаваш хора като Чочо и още повече да се докоснеш до неговото сърце, дъщеря му. 🥰

Да припомним, че Попйорданов се спомина в „Пирогов” на 5 май 2013 г рано сутринта. Той бе с травма несъвместима с живота при падане от 2 метра височина на гробището в „Бояна”. Актьорът бе погребан до майка си, на която бе тръгнал да носи цветя когато се случи трагичния инцидент.

На Чочо му бе присъден посмъртно „Икар” за чест и достойнство, предават от show.blitz.bg.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар