Десислава Радева има повод за гордост

Десислава Радева има повод за гордост
5 (100%) 1 vote

Все още не е ясно дали родителите на Страхил ще присъстват на церемонията

Президентшата Десислава Радева определено има повод за гордост.

Запознати издават, че синът й Страхил, който е от първия й съпруг – депутатът от БСП Георги Свиленски, е абсолвент.

Десислава Радева

Все още не е ясно дали родителите на Страхил ще присъстват на церемонията

Преди дни Страхил се дипломирал успешно в специалност „Човешки ресурси“ в университета „Маунт Мърси“ в щата Айова, Америка.

Випускът на Страхил обаче се разминал с традиционната тържествена церемония по връчване на дипломите заради пандемията от коронавирус. Според официалната информация на интернет страницата на вуза събитието все пак ще се състои, но напред във времето, когато ситуацията с вируса се успокои.

Ръководството е планирало да връчи дипломите на завършилите студенти тази есен. По всяка вероятност това ще се случи през септември или октомври. Тогава и семействата им ще имат шанс да присъстват на живо на церемонията.

Не е ясно дали Десислава Радева и Георги Свиленски, които от дълго време са разведени, ще се съберат, за да изгледат заедно един от най-емблематичните мигове в живота му.
Освен че е сред отличниците в тазгодишния випуск бакалаври на „Маунт Мърси“, синът на първата дама е и сред спортните звезди на университета. Преди 2 години, когато успял да грабне титлата за най-добър спортист, присъдена му от специално компетентно жури по повод успехите му с волейболния отбор на ВУЗ-а, никой от родителите му не присъства на награждаването.

Засега не се знае и какви са бъдещите планове на ВИП наследника. Той вероятно ще остане да гради кариера и бъдеще отвъд Океана, подобно на децата на редица други политици.

Успешна кариера в Америка вече има синът на Корнелия Нинова – Рафаел. Той работи като финансов анализатор в банката „Голдман Сакс“.
Най-голямата от трите щерки на Цветан Цветанов – Гергана пък беше част от колектива на Световната банка за известно време.

Възможно е синът на Десислава Радева да реши и да се завърне у нас. Докато беше студент в Щатите, той често се прибираше на родна земя. По време на последния си престой в България прекарваше повече време със своя баща Георги, който всъщност се грижел и за неговата издръжка, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар