Слави Трифонов пак се хвана за патериците

Гласувайте за статията
Дългия ходи на работа с охкане и изкривено от болка лице, пак е с патерици

Слави Трифонов изглежда добре, когато е на екран, но извън тв студиото е тъжна картинка – пише в. „Уикенд“. Здравословното състояние на шоумен №1 изобщо не се е подобрило в последните години и той все така куца и се подпира на патерици – отбелязва изданието.

Управлението на автомобил вече е мисия невъзможна за учиндолеца, затова на работното си място той бе докаран от професионален шофьор. В миналото Дългия обожаваше да е зад волана, но сега остри болки пронизват долните му крайници, когато натиска педалите. Зрението му също е увредено, та не е никак препоръчително да кара автомобил.

Когато черния джип „Рейнд Роувър“ на 53-годишния Слави паркира пред студията на 7/8 ТВ в крайния столичен квартал „Левски-Г” от всъдехода изскочи охранител. Гардът изприпка до вратата на Дългия и му я отвори, след което ВИП инвалидът с охкане и изкривено от страдание лице излезе с патериците. Славо Трифонов пристигна в телевизията си с ескорт, в който влизаше и още едно високопроходимо возило „Тойота“. Във втората кола се бяха натъпкали останалите пазванти на шоумена. Няколкото метра между луксозниа си джип и входа на телевизията си Дългия извървя бавно, куцайки и подпирайки се на патериците си.

Слави пак изпитва телесни страдания

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар