Деми Мур с нови разкрития за брака с Аштън Къчър (И защо го осмя в книгата си?)

Гласувайте за статията

Деми Мур с нови разкрития за брака си с Аштън Къчър

Деми Мур направи доста неприятни разкрития за брака си с Аштън Къчър и го изкара най-големия злодей в биографичната си книга. Актрисата обаче едва сега проговори за решението си да опише връзката им толкова подробно.

Звездата признава, че за нея това е било като терапия, а и искала да покаже на света грешките и на двамата. И категорично не приема обвиненията, че го е заклеймила като престъпник, след като се развели при доста тежки обстоятелства.

57-годишната актриса откровено признава, че е смятала, че в Аштън е намерила сродна душа. Когато двамата се събират, тя не вярва, че 15-годишната разлика помежду им може да се превърне в такъв проблем.

„Аз бях на 40, имах богат живот, а той едва започваше кариерата си. Чувствах се като 15-годишно момиче, което се надява, че мъжът до нея ще го обича завинаги“, спомня си Деми.

Тя дори решава да забременее, но загубата на детето им две години по-късно ги съсипва. Те опитват ин витро, но без успех, а Деми се връща към алкохола, след като не е пила от близо 20 години.

„Изгубих зрението си, детето си, семейството, което имах. И мисля, че отговорността се стовари върху Аштън, който трябваше да понесе всичко. Естествено е да се отдръпне, когато товарът стане твърде голям“, сподели още актрисата.

Най-голяма Деми преживява, когато научава, че мъжът й изневерява.

„Той веднага призна, а моята реакция беше „Шегуваш ли се?“ Това беше. Тогава ми се стори, че се задушавам“, пише още Деми. Тя признава, че опитала да въведе трети човек в брака им, но това се оказало ужасна грешка.
„Исках да му покажа колко страхотна и забавна мога да бъда“. Но вместо това Аштън я напуска, категоричен, че не това иска от брака, който имат, цитират от popara.mk.

Деми Мур проговори за разкритията срещу Аштън сн. Инстаграм

Деми Мур проговори за разкритията срещу Аштън сн. Инстаграм

Когато Деми започва да пише биографията си, тя разказва историята, за да прости и забрави миналото. И като терапия срещу болката от развода. Аштън реагира доста остро в началото, но после признава, че е решил да си замълчи и да преглътне.
„Погледнах децата си и се замислих, че един хейтърски коментар няма да е добър пример за тях. И го изтрих.“, казва актьорът.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар