Саня Борисова за Ники Илиев: От два дни официално сме разведени! (Какво още разкри?)

Гласувайте за статията

Саня Борисова и Ники Илиев остават добри приятели въпреки развода

След многобройните опити да закърпят отношенията си, Саня Борисова и Ники Илиев вече официално са разведени. Новината разкри самата актриса. „Разделихме се окончателно. Отпреди два дни официално сме разведени. Всичко беше голямо изпитание, защото се разделихме преди две години“, обясни в „На кафе“ тя.

Саня обаче подчерта, че с бившия й партньор остават в прекрасни отношения въпреки развода. Борисова не скри, че с Ники Илиев са имали надеждата, че ще могат да продължат заедно. „Надявах се, че нещата могат да се променят и затова си дадохме време. Но се убедихме и двамата, че няма как да се случи това. В момента сме по-близки от всякога. Мога да кажа, че непосредствено след самия развод си казахме открито толкова много неща и се почувствахме толкова близки.

Определено ще се подкрепяме за в бъдеще“, категорична е тя. След официалната им раздяла, любимата им лабрадорка Анджи остава при Илиев, който основно ще се грижи за нея, стана ясно още от интервюто й при Гала. „Много я обичам, но ми е трудно да я гледам, защото изисква много време и грижи. Но утре ще ми я доведе за няколко дни при мен“, разказа Саня.

Оттук нататък актрисата ще търси и нови изяви в коренно различно поприще от досегашното си. Тя е поредната родна знаменитост, която е решила да става моден дизайнер. За целта Саня ще прави спортно-елегантна мода, за да може да се котира при повече клиенти, които евентуално биха харесали модните й творения.

Саня Борисова от два дни официално разведена с Ники Илиев сн. Инстаграм

Саня Борисова от два дни официално разведена с Ники Илиев сн. Инстаграм

„Ще тръгна с онлайн продажби, за да видя как ще се случат нещата. Не е нещо крайно амбициозно, не го правя и с цел печалба, а за удоволствие на първо време“, обясни бившата половинка на Ники Илиев, предават от hotnews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар