Дейвид Бекъм прави кулинарно шоу (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм със собствено кулинарно шоу

Бившата футболна звезда Дейвид Бекъм ще прави собствено кулинарно шоу. Той още води преговори за стартирането на проекта си, който ще отразява една от големите му страсти – готвенето.

45-годишният Бекъм води преговори с Би Би Си и Нетфликс за продукцията. Тя ще бъде разработена и осъществена от компанията Studio 99. Идеята за шоуто хрумнала на футболиста по време на изолацията заради пандемията от коронавирус, когато семейство Бекъм се отдало на любимите си занимания с четирите си деца.

Наскоро Дейвид се сдоби с тенджери и тигани като подарък за рождения си ден, а това му даде възможност да преобрази стари рецепти на баба си и майка си, разказва приближен до семейството.

Пенсионираният футболист, който е женен за дизайнерката Виктория Бекъм, вече се е срещнал с британския гуру-готвач Гордън Рамзи, за да получи ценни съвети по начинанието си, пише life.dir.bg.

В момента Дейвид и Виктория Бекъм са се изолирали в имението си в Котсуолд заради коронавируса. Местността се използва предимно за земеделие и животновъдство. Животът на село обаче се харесал на семейство Бекъм и според списание „People“ те обмислят да направяят някои подобрения в имота и да останат да живеят там.

Дейвид Бекъм прави собствено кулинарно шоу сн. Инстаграм

Дейвид Бекъм прави собствено кулинарно шоу сн. Инстаграм

Дейвид и Виктория планират да изградят масивна ограда и да сложат охранителни пунктове покрай имението си, за да си гарантират спокойствие, след като вече всички разбраха къде прекарват по-голяма част от времето си.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday @davidbeckham!! We love you so so much 🎂🍰🎉 We miss you @brooklynbeckham x kisses

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

 

View this post on Instagram

 

Wishing you all a Happy Lunar New Year. I must say I am quite proud of my first attempt at making dumplings! 😉🥟❤ #lunarnewyear

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар