Анджелина Джоли направи нови разкрития за брака си с Брад Пит (Вижте какво сподели)

Анджелина Джоли разкри как се е чувствала по време на раздялата си с Брад Пит сн. YouTube
0

Анджелина Джоли разкри как се е чувствала по време на раздялата с Брад Пит

Въпреки че Анджелина Джоли и Брад Пит официално се разделиха преди 4 години – през 2016-та година, темата за развода им продължава да вълнува техните почитатели и до днес. Колкото повече време минава, толкова повече подробности касаещи бурните им в онзи период взаимоотношения изплуват на повърхността.

Труден момент

Наскоро 45-годишната звезда от „Лара Крофт“ даде интервю за френското списание „Le Figaro“, в което говори открито за края на връзката си с холивудския секссимвол. „Това беше наистина сложен и труден момент, през който не можех да се позная. Просто не бях на себе си. Бях станала… как да кажа… по-малка. И макар външно да не ми личеше, чувствах се незначителна. Бях наранена и изпитвах дълбока тъга“, разкри Джоли пред изданието.

Актрисата сподели, че след като е останала сама се е наложило изцяло да преосмисли живота си. В едно обаче е била напълно сигурна, а именно че независимо от всичко трябва да бъде до децата си и да помага с каквото може в тяхното образование, тъй като с изключение на Мадокс, останалите й наследници се обучават у дома.

Терапия

В разговора тя казва още, че поради тази причина не е можела да приема проекти, чиито снимки ще я отдалечат от синовете и дъщерите й за дълго време. Съгласява се да участва във втората част на филма „Господарка на злото“, защото процесът по създаването му бил бърз, освен това Джоли определя ролята си на Злодеида като „вид терапия“.

„Превъплъщението в подобен силен персонаж може наистина да помогне на човек в собствената му „реконструкция“, когато не се чувства добре“, заявява брюнетката.

Брад и Анджелина имат 6 деца. „Решенията, които вземам в живота си, оказват влияние върху децата ми, затова съм внимателна към всичко, което правя. Не искам да бъдат наранени. Техните нужди са мой приоритет“, казва Джоли.

Анджелина Джоли разкри как се е чувствала по време на раздялата си с Брад Пит сн. YouTube
Анджелина Джоли разкри как се е чувствала по време на раздялата си с Брад Пит сн. YouTube

Въпреки че тя самата предпочита да живее в Европа или Камбоджа, в момента не мисли да напуска Лос Анджелис, тъй като с Брад са постигнали споразумение за съвместно попечителство над наследниците си. Нещо повече – къщата, която обитават в Града на ангелите, е съвсем близо до тази на Пит, предават от life.dir.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.