Дейвид Бекъм и Виктория се страхуват за живота си (Вижте повече)

Гласувайте за статията

Дейвид Бекъм и Виктория разгневиха съседите си с решението, което взеха

Дейвид Бекъм и Виктория се страхуват за живота си. В последните месеци семейство Бекъм прекарва времето си в имението в Котсуолд – далеч от големия град и близо до природата. И това се харесва не само на децата (с изключение на Бруклин, който е в САЩ с гаджето си), но и на Дейвид и Виктория.

Местността, която се използва предимно за земеделие и животновъдство, се превърна в уютен подслон на звездното семейство по време на пандемията. А животът на село все повече се услажда на семейство Бекъм, макар че за да бъде по техен вкус, са необходими известни промени.

Според списание „People“, Дейвид Бекъм и Виктория планират да изградят масивна ограда и охранителни пунктове покрай имението си, както и подземен тунел, за да си гарантират спокойствие и сигурност, след като вече всички разбраха къде са в по-голямата част от времето.

Съседи

Съседите на Дейвид и Виктория обаче въобще не одобряват тези техни планове. Те смятат, че подобни конструкции ще разрушат идиличната атмосфера на Котсуолд и въобще не се връзват с фермерския пейзаж.

Звездното семейство обаче се е погрижило всичко да е законно и да няма кой да се противопостави на решението им. Те са си издействали разрешение за издигане на портал и висока стена край имението с цел „подобряване на сигурността на обитателите“.

Дейвид Бекъм и Виктория строят солидна стена около имението си, защото се страхуват за живота си сн. Инстаграм

Дейвид Бекъм и Виктория строят масивна ограда около имението си, защото се страхуват за живота си сн. Инстаграм

Двама охранители ще бдят над Дейвид и Виктория 24/7 в седмицата, напук на недоволството на техните съседи. Смята се, че причината за засилените мерки са скорошните нападения в домовете на някой английски футболисти на Острова. Именно заради тях и Бекъм е решил да се предпази, докато не е станало прекалени късно, предават от lifestyle.bg.

 

View this post on Instagram

 

Gorgeous walk with my gorgeous girls 👧🏼♥️🐶🐶🐶 ♥️ #HarperSeven

A post shared by David Beckham (@davidbeckham) on

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар