Лоши новини за Алекс Сърчаджиева Преглеждания: 7357

Несъмнено това решение е доста тежък удар за нея
0
Оценете този post

Несъмнено това решение е доста тежък удар за нея

Лоши новини застигнаха актрисата Алекс Сърчаджиева.

След като през миналата година тя бе водеща на риалити формата за физическа издръжливост, характер и съобразителност “Игри на волята”, тази година няма да има тази възможност. Запознати издават, че Алекс няма да застане пред камерите на второто издание на шоуто.

Алекс Сърчаджиева
Несъмнено това решение е доста тежък удар за нея

Въпреки че се справи чудесно със задачата си миналата година, при това малко след смъртта на съпруга й Иван Ласкин, продуцентите решили, че ще е добре да свалят Алекс Сърчаджиева от екрана.
Те смятали, че има известна умора у зрителите да гледат дъщерята на Пепа Николова като водеща на всевъзможни предавания – от “Денсинг Старс”, през “Вип Брадър”, до “Игри на волята”, въпреки че Александра винаги е проявявала завиден професионализъм.

Шефовете на телевизията също преценили, че е добре всеки водещ да се превръща в лице на едно предаване, а не да прескача от формат на формат.
Така наред с кастинга за участници в “Игри на волята”, продуцентите от „Old School“ ще избират и нов водещ. До голяма степен именно от новия водещ зависи успехът на шоуто.

Твърди се, че изборът вече е направен, а в коридорите на телевизията дори се мълви, че мястото на Алекс може да бъде заето от двама души.
Предполага се, че те ще бъдат мъж и жена, а мнозина допускат, че поне единият ще бъде спортист тъй като спортните качества са задължителни за участниците, за да се справят с тежките игри, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.