Галя от "Каризма" затрупана от предложения за работа

Бившата нежна половинка от дует "Каризма" Галя е започнала да инкасира солидни приходи от реклама, след като приключи участието си в шоуто на Нова тв "Като две капки вода". Откакто се завърна в България, Галка се е превърнала в магнит за всякакви фирми, които я канят да им стане рекламно лице. Певицата окончателно се е отказала да се връща в Лондон. Там тя живя дълги години. Сега Галка смята да мести в София бизнеса, който развиваше в Лондон.

Оферти

Само за около седмица Галя е била затрупана от оферти за реклами, основно от страна на чужди фирми. Според проучване на "Уикенд", за договори са я търсили поне 4 модни марки, включително за бельо и бански костюми, и няколко производители на бижута и козметика. Предложенията на всички тях са едни и същи - да изпратят на певицата от своите продукти, с които тя да се снима и да публикува снимките на страниците си в социалните мрежи. За тази услуга ще получи заплащане по договаряне. Поне до момента не е известно звездата да е отказала дори и едно от тези предложения. На всички оферти тя отговоря с изречения от типа на: "Да, звучи чудесно!". Изброените компании са само тези, които открито са й предложили сътрудничество на страниците й в социалните мрежи. Според информация на вестника, има още доста, които водят лична кореспонденция с Галя и вече са сключили договори. Става въпрос основно за модни марки, както и за едно студио за йога и пилатес. Малко повече от 3 месеца след като се прибра в България, след години отсъствие от страната, бившата партньорка на Миро в "Каризма" сериозно се е заела да се развива като звезда в социалните мрежи. След приключването на "Капките" тя се старае да поддържа интереса към себе си, като пуска любопитни клипчета от дома си.

Видео

Наскоро например показа видео, в което танцува и пие кафе по халат, с коса, увита в кърпа, все едно излиза от банята. Тя обаче е гримирана и с ярко червено червило на устните. За отрицателно време клипът събра толкова голямо одобрение от страна на феновете, че на свой ред предизвика още няколко компании да я потърсят с предложения за съвместна работа. Говори се, че Галка вече окончателно се е отказала да се връща в Лондон. В момента певицата търсела начин да премести у нас бизнеса, който развиваше там в последните години. Както е известно, на Острова тя ръководи компания за организация на събития, от която печели доста добре. Но след като си припомнила светлините на прожекторите и сладостта на славата, звездата не можела да си представи, че за втори път в живота си доброволно ще се откаже от тях.

Музикална кариера

Когато напусна България, била разочарована от решението на Миро да работи сам. Сега вече била достатъчно силна, за да се справи и без него до себе си, макар да не крие, че по-приятно ще й бъде, ако отново работят заедно. Галя била категорична, че поне за момента остава в България и ще се опита да възроди музикалната си кариера. В същото време ще движи фирмата си от разстояние, доколкото това е възможно, пише "Уикенд". [caption id="attachment_631204" align="aligncenter" width="300"]Галя от "Каризма" затрупана от предложения за работа сн. Инстаграм Галя от "Каризма" затрупана от предложения за работа сн. Инстаграм[/caption] Какво обаче ще прави с мъжа до себе си, който е англичанин и поне за момента продължава да живее на Острова? Засега отговорът на този въпрос не е известен. Не е изключено въпросният мъж също да се премести в София поне засега, предават от hotarena.net.