Принц Филип без парти за 99-я си рожден ден (Празнува само с кралицата)

Принц Филип без парти за 99-я си рожден ден (Празнува само с кралицата)
2 (40%) 1 vote

Принц Филип без парти за 99-я си рожден ден

Принц Филип празнува без парти 99-я си рожден ден. Съпругът на кралица Елизабет Втора отбеляза личния си празник доста скромно. Причината за това не е само фактът, че той и съпругата му са в изолация, но и все още ширещата се пандемия и масови протести из страната.

Както е известно, вече дни наред в Лондон и други по-големи градове от страната има масови протести. Гражданите негодуват срещу насилието спрямо цветнокожите и настояват за мерки срещу расизма. Борис Джонсън предпочете да не заема позиция, а кралицата и съпругът й мълчат, тъй като се опитват да демонстрират аполитично поведение. На Елизабет цялата ситуация едва ли й харесва, но в момента и тя, като съпруга си е принудена стои в двореца Уиндзор, където двойката живее.

Съпрузите в момента са изолирани и от останалите членове на семейството, затова и този празник ще бъде по-малко тържествен. Принц Филип ще празнува само с кралицата, а с членовете на семейството ще осъществи единствено видео връзки.

„Херцогът винаги е умеел да се приспособява. Той в действителност не си пада по пищните тържества. Най-вероятно и днес ще има скромно събиране, за да бъде почетен, но нищо повече. Това винаги е бил неговият стил. Скромност, сдържаност и подкрепа на кралицата“, казват негови приятели, пред Hello.

Филип и Елизабет са в изолация в замъка си Уиндзор още отпреди Великден. Това е най-дългия период, който двойката е прекарвала заедно толкова дълго, спомнят си вътрешни източници. Откакто се пенсионира през 2017 година херцогът предпочита да живее в Wood Farm — част от имението на кралицата в Сандрингам. Освен това прави и кратки посещения в Уиндзор и по-дълги ваканции в Балморал.

Принц Филип празнува рожден ден само с кралицата сн. Инстаграм

Принц Филип празнува рожден ден само с кралицата сн. Инстаграм

Заради пандемията обаче двамата се събраха в Уиндзор, където прекарват заедно последните месеци. А рождения си ден Филип ще прекара във видео срещи с всичките си роднини — от Гърция до Лос Анджелис

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар