Ревност съсипа брака на Джулия Робъртс и Дани Модър (Всичко за развода)

Ревност съсипа брака на Джулия Робъртс и Дани Модър (Всичко за развода)
5 (100%) 2 votes

Всички се чудят каква е причината за конфликта на звездните съпрузи

Джулия Робъртс и Дани Модър слагат официално край на брака си, продължил 18 г. Оказа се обаче, че в семейната двойка има големи разногласия. Особено по времена карантината. Когато стигнали до извода, че вече не могат да живеят под един покрив.

Един от приятелите на Джулия, който иска да остане анонимен даде интервю пред женско американско списание. Източникът споделя, че операторът Модър е много ревнив. Освен това контролирал всеки неин ход.

Когато започна карантината ситуацията в семейството продължи да се влошава. Семейната атмосфера се нагряла до краен предел поради постоянното съвместно присъствие.

Семейството бе щастливо, но ревността на Модър провали брака
Снимка: Инстаграм

Дани непрекъснато бил нервен и подозирал, че Робъртс му изневерява с колегата от снимачната площадка – Шон Прн. Чашата на търпението преляла когато той вдигнал скандал на жена си заради разговор по телефона с бившето й гадже Бенджами Брат.

След кавгата Хубавата жена не издържа, събра си багажа и напусна луксозното имение в Малибу. Тя се премести в частния си апартамент в Ню Мексико.

Трябва да се отбележи, че актрисата скоро направи още една голяма покупка, която потвърждава версията, че се готви за развод. Тя се сдоби с още едно голямо имение в Сан Франсиско.

След 18-годишно брачно съжителство с Дани Модър имат три деца – 15-годишни близнаци Фин и Хейзъл и 12-годишен син Хенри. Според слуховете Джулия поканила децата си да си тръгнат с нея. Но само най-големия й син Фин я последвал и сега живее с майка си, предават от starslife.ru.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар