Няма да повярвате какво се случва със сестрата на Димитър Цонев

Гласувайте за статията

Тя се радва на чисто нов живот

Мнозина не могат да повярват какво се случва със сестрата на покойния телевизионер Димитър Цонев – Теодора Цонева към днешна дата.

От близкото обкръжение на семейството на Димитър Цонев издават, че Теодора се радва на чисто нов живот. Тя е забравила за всички пороци, които преди не й даваха мира.

Димитър Цонев

Тя се радва на чисто нов живот

Припомняме, че преди три години Теодора Цонева направи опит да отнеме живота си. В крайна сметка тя най-сетне се е избавила от всичко, което я е теглело към дъното. Днес е обградена от любимите си хора, доволна и щастлива, че е оставила най-лошото зад гърба си.

Кошмарна за Теодора и нейните роднини бе есента на 2017 г. Тогава дъщерята на Коста Цонев и Анахид Тачева се натрови с лекарства и голямо количество алкохол. Медиците в реанимацията на „Пирогов“ едва я върнаха от онзи свят. От тогава насам никой от известната фамилия не навлезе в подробности какво е довело Теодора до такова отчаяние, че да посегне на живота си.

Мълвата носи, че всичко това е заради стара ученическа любов. След случайната им среща в София няколко месеца преди инцидента, Теодора решила да зареже живота си в Италия и да се върне у нас. Тя обаче не е предвидила факта, че мъжът в последствие ще откаже да се раздели със семейството си заради нея.

Тя е съкратена, но не губи надежда, че ще си намери нова работа

Покрай проблемите на Теодора Цонева със здравето се наложи синът й Дейвид да живее в приемно семейство, докато тя се възстанови психически. Преди няколко месеца тя се е явила пред комисия от Държавната агенция за закрила на детето, за да се произнесат компетентните специалисти дали е способна отново да се грижи за наследника си.

Сестрата на Димитър Цонев е преминала през интервюто безпроблемно и е издържала психоанализите. След това Дейвид е напуснал приемното семейство и отново се радва на компанията на майка си и то в нов дом.
Покрай подялбата на наследството на Коста Цонев с паричния дял, Теодора си купила собствено жилище – приятна и слънчева мансарда в „Лозенец“. Тя е завързала много приятелства в квартала. Синът й също свиква в новата обстановка, макар все още да не се справя много добре с българския език.

Единственият проблем на Теодора към настоящия момент бил фактът, че заради коронавируса се наложило да се раздели с работата си. Преди това тя бе сътрудник на италианска фирма, която търгува с антики. Заради кризата тя била съкратена, но не е изгубила надежда, че ще си намери нова работа.

Докато изчаква появата на подходящо предложение, Теодора Цонева се е заела да бъде музикален педагог на племенницата си Деси Цонева и приятелката й – манекенката Глория Петкова, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар