Започна се: Апетитни имоти на морето се продават на безценица

Гласувайте за статията

Апетитни имоти на морето са обявени за продажба на безценица

НАП разпродава на безценица апетитни имоти на морето

НАП разпродава на безценица апетитни имоти на морето

НАП обяви за продажба на безценица апетитни имоти на морето. Апартаменти край морския бряг се предлагат на цена от около 780 лв./кв. м.

По време на извънредното положение принудителното събиране на дългове към хазната беше преустановено. Но към днешна дата, ежедневно се обявяват нови имоти за продажа.

В момента се продават 10 апартамента в жилищна сграда в гр. Бяла, Варненска област. Цените им започват от 40 000 лева и стигат до 67 хил. лв.

В Слънчев бряг се предлага апартамент от 44 кв. м. на цена от 91 хил. лв. В друг затворен комплекс в курорта се предлага и жилище с площ 31,5 кв. м. на цена от 45 хил. лв.

Два огромни апартамента заедно с гараж с 12 паркоместа и винарна в жилищна сграда във Варна се продават за 594 900 лв. Първият апартамент е с площ от 318 кв. метра, а вторият – 88,1 кв. метра, пише БЛИЦ.

В морската столица се продава и склад с площ от 464,90 кв. метра на цена е 127 250 лв. Към склада е включено и правото на строежа на 1255 кв. м.

В курорта Свети Влас се продава и магазин за площ от 88 квадратни метра на начална цена от 80 лв. Самостоятелна стая със санитарен възел в курорта се предлага на цена от 15 000 лв.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар