Това ли е новият зет на Христо Стоичков? (ФОТО)

Гласувайте за статията

Щерката на Христо Стоичков се показа за пръв път с друг мъж след раздялата с бащата на дъщеря си

Мика Стоичкова се показа за пръв път с друг мъж след раздялата с Айкут Рамадан – бащата на дъщеря й. Още миналата година наследницата на Камата развали годежа си с Айкут.

Очевидно след раздялата, родителите на малката Миа не поддържат контакт и не се събират дори за празниците на дъщеря си. Доказателство за това е липсата в социалните мрежи на техни общи снимки с малката им наследница, пише ПИК.

След драматичната раздяла с Айкут, Мика е изключително пестелива по отношение на личния си живот и не споделя информация в мрежите.

Но преди няколко дни щерката на Христо Стоичков наруши принципите си и сподели няколко фотоса с атрактивен млад мъж. На една от снимките двамата са заели интересна поза, докато правят гимнастика под светлините на Маями.

На пръв поглед упражнението изглежда доста сложно. Впечатление прави, че Мика Стоичкова се чувства доста уверена до новия си треньор. По всичко личи, че двамата са тренирали доста, докато придобият тези умения.

Приближени до щерката на Камата коментират, че атлетичният мъж едва ли е само неин треньор. По всяка вероятност той е новата й тръпка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар