Голямата любов на Слави Трифонов сътвори нещо невиждано

Гласувайте за статията

Тя е категорична, че е открила щастието и не би го заменила за нищо на света

Голямата любов на шоумена Слави Трифонов – Мартина Огнянова сътвори нещо невиждано досега.

Самата тя разкри тези дни, че вече носи фамилията на гаджето си.
Към днешна дата Мартина вече е с фамилия Колева, но не е сключила брак с половинката си.

Слави Трифонов

Тя е категорична, че е открила щастието и не би го заменила за нищо на света

Варненката и боксьорът Коко Колев преминали през редица приключения, за да успее Мартина да вземе името му, но без подписи или църковен ритуал.
Двойката се похвали, че историята им е прецедент в страната и до момента не е имало такъв случай.

Повечето жени дори държат да запазят бащината си фамилия, сключвайки брак. Преди изгората на Слави Трифонов обаче, не е имало дама, пожелала да вземе чужда фамилия, без да минава под венчило.

„Много исках да си сменя фамилията, но въобще не искахме да се женим пред институциите. Това е парадокс! Ние сме си семейство, откакто сме заживели заедно, децата носят на Коко фамилията и затова исках и аз да бъда Колева. Оказа се, че е трудно, обясниха ни, че е почти невъзможно. Трябваше съдът да ни разреши. Отидохме с присъствието на свидетел, който трябваше да разкаже за нашата връзка, за това, че се обичаме. Беше много интересно. Много съм щастлива, че вече съм Колева“, разкрива Мартина в своя влог.

Бившата изгора на Слави Трифонов, с която шоуменът се залюби, докато тя беше танцьорка в балета му, от години живее с боксьора Коко Колев. Двамата се срещат в момент, когато отношенията между Слави и Мартина куцат. Варненката заряза живота на принцеса, който води с шоумена и започва романтичната си приказка с новия си мъж.

Днес Коко и Мартина не спират да демонстрират любовта си. Имат две момчета и стартираха свой бизнес, внасяйки у нас скъпа чужда козметика. Семейството прекарва повече време на село, но пътува до Стара Загора, където Коко все още тренира бокс. Не живеят в охолство, но твърдят, че за тях това няма никакво значение, пише „България днес“. Мартина е категорична, че в младия спортист е намерила щастието и не би го заменила за нищо на света, пише plovdiv24.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар