Никол Шерцингер преживя чудо в църква: Не съм виждала подобно нещо! (Фото)

Никол Шерцингер преживя чудо в църква: Не съм виждала подобно нещо! (Фото)
1 (20%) 1 vote

Никол Шерцингер сподели преживяно чудо в църквата

Никол Шерцингер преживя особен момент в църквата. Красавицата запали социалните мрежи със снимка на странен феномен, на който става свидетел докато се моли. Чудото, според 41-годишната певица, е лилава светлина, която се появи на църковния олтар в деня, когато трябваше да се отбележи 62-я рожден ден на Принс.

„Днес склоних глава в църквата, за да изрека молитвите си. Когато вдигнах очи видях светлина, каквато никога не бях виждала преди пред олтара“, споделя Никол.
Според певицата това е поява на Принс, който същия ден имал рожден ден.

„Принс, ти все още продължаваш да сияеш навсякъде със своята светлина. Помня още твоите мъдри думи „Всеки ден, в който чувствам нещо, е благословия от Бог. И го считам за ново начало“, пише Никол.

„Честит рожден ден братко. Липсваш ми много. Почивай в мир“, завършва изповедта си Никол.

Певицата споделя, още, че с Принс са били изключително добри приятели. До смъртта му през 2016 година двамата остават близки.

Когато научава за смъртта му певицата пише съкрушена „Минаха дни от загубата на моя Принс, но ми трябваше време, за да събера парчетата на разбитото си сърце и мислите си. Имах щастието да пресека пътя си с тези на наистина специални хора, а Принс беше най-феноменалният сред тях. Наистина бях благословена с него“, споделя още тя.

„Човек не може да изрази с думи божествения талант, силата и магията, които притежаваше — на сцената и извън нея. Светът ще го запомни като най-легендарния музикант, хуманист и активист, обединил хората чрез своя универсален музикален език“, казва още Шерцингер.

Никол споделя, че за нея Принс е приятел, брат и наставник. Той е и нейно вдъхновение, другар и съветник“.

Никол Шерцингер видя чудо в църква сн. Инстаграм

Никол Шерцингер видя чудо в църква сн. Инстаграм

Певицата затова и приема като откровение преживяното в църквата. И е сигурна, че това е послание от Принс, което се случва именно на неговия рожден ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар