Софи Маринова отвя Преслава

Софи Маринова отвя Преслава. Юни месец се очертава повече от успешен за Софка. Ромската перла има няколко участия из страната, за които така жадуваше по време на извънредното положение. Маринова направо отвя кумата си Преслава, която все още не иска да се качи на сцената и вече е отказала няколко изяви, пише "България днес". Преслава беше първата поп фолк изпълнителка, която заяви, че прекратява дейността си по нощните клубове. Тя отмени всички планувани участия още преди клубовете в цялата страна да затворят. Преслава бе категорична, че няма да рискува своето здраве и това на близките си в името на кариерата. Тя се затвори вкъщи с дъщеря си Паола и любимия си мъж Павел.

Отлагане

Поп фолк изпълнителката все още не се чувства сигурна да се качи на сцената, затова е категорична, че ще отлага възможно най-дълго завръщането си. Софка, за разлика от кумата си Преси, мечтаеше отново да започне да работи и графикът й вече е препълнен. Софи Маринова споделя пред "България днес", че не се страхува от вируса, спокойна е и няма търпение да се развихри в чалга клубовете. [caption id="attachment_631053" align="aligncenter" width="225"]Софи Маринова отвя Преслава сн. Фейсбук Софи Маринова отвя Преслава сн. Фейсбук[/caption] Съвсем скоро и Преслава ще трябва да се върне към нощния живот. Колежките й от "Пайнер" са категорични, че ръководството на музикалната компания няма да позволи една от най-големите звезди в редиците й още дълго да търка дивана у дома.

 
View this post on Instagram
 

Скъпи приятели, бих искала да ви информирам, че отменям всичките си публични изяви за неопределен период от време. Причината за това мое решение е разпространението на така нареченият корона вирус, който вече е и в България. Това е лично мое виждане и не искам да ангажирам никой с него , както и не призовавам някой да ме последва! На фона на така създалата се ситуация в страната, при която отлагат театрални постановки, затварят кина, спортни събития се провеждат без публика и се обмисля забрана на всички мероприятия на закрито, смятам за крайно безотговорно от моя страна да продължавам да обикалям дискотеките и клубовете в цялата страна, като по този начин излагам на опасност себе си, близките ми и всички колеги и фенове , с които се срещам ежедневно. Надявам се в най-скоро време да има решение на проблема и всички да може да се върнем към обичайните си занимания. Обичам ви бъдете здрави! ?? #preslava #besafe

A post shared by Preslava (@preslava_official) on