Какво не знаем за Елизабет Втора?

Гласувайте за статията

Шапката присъства в облеклото й поради много важна причина

При все, че британската кралица Елизабет Втора е постоянно във фокуса на медиите, има доста интересни неща за нея, които досега не бяха публично известни. Тези дни на бял свят излезе интересна тайна за нея.

Елизабет Втора

Шапката присъства в облеклото й поради много важна причина

Всички са наясно с факта, че Елизабет Втора е управляващ монарх повече от 60 години. През цялото това време, тя е успяла да изгради определен образ в очите не британците и света като цяло.

В следващите редове ще ви разкрием нещо изключително любопитно за Елизабет Втора, за което едва ли сте подозирали.
Очевидно няма нищо случайно в начина, по който изглежда кралицата на Великобритания. Стилистите разбулиха много важен детайл, отнасящ се до вида й.

Феновете на Нейно величество знаят, че тя винаги избира костюм, който съчетава цветово с шапката си. Оказва се, че този аксесоар присъства в облеклото й с причина.
Според статистика на световни медии, кралицата се е появила с повече от 5000 различни шапки по време на управлението си. Кралският биограф Робърт Лейси смята, че това не опира единствено до модните амбиции на монарха.

„Разбирате ли, шапките са нещо много повече, отколкото хората подозират“, казва експертът.
Според него те играят ролята на заместител на короната.
Експертът твърди, че точно това може да отличи кралица Елизабет II и се е превърнало в нейна запазена марка.
„Така тя се откроява. Дори когато има цели тълпи от хора около нея, всеки може да каже, че я е забелязал от далеч именно заради шапката й“, казва още Лейси.

Известно е, че кралицата често залага на едно и също облекло. От своя страна екипът й записва подробно къде и кога Нейно величество се е появила в конкретен костюм.
За да няма спекулации с дрехите й, всички етикети от тях са премахнати, пише jenata.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар