Едно от красивите лица на Нова тв проговори за трите кръга на ада (ФОТО)

Гласувайте за статията

Мечтата й е някой ден да си отвори собствено „бутиче да красота“

Едно от красивите лица на Нова тв разтърси зрителите на медията с разкритията, които направи за трите кръга на ада, през които е преминала. Тя посочва, че именно те са я променили изцяло.

Става въпрос за Мартина Ганчева, която гледаме в предаването „Събуди се“.
Оказа се, че борбите, изпитанията и успехите в кариерата на чаровната брюнетка са й изградили непоклатим характер и психика. Именно тя й помага страшно много в личен план. Зад гърба й има три операции, които я променят необратимо, сподели самата тя наскоро.

Нова тв

Мечтата й е някой ден да си отвори собствено „бутиче да красота“

Мартина никога не е споделяла в конкретика, но е признавала, че от дете е имала здравословни проблеми. Именно заради тях се наложило с родителите й да се преместят от родния й Русе в Правец. Към днешна дата става ясно, че те са свързани с обгазяването на града.

„Заради обгазяването на Русе съм получавала астматични припадъци и лекарите са казали на родителите ми веднага да напуснем града“, връща се назад Мартина. Тя добавя, че това било само началото. Последвали премеждия по болници и три много сериозни операции.

„Всички изпитания, които ми се стовариха на главата, много ме промениха. Преди бях неуравновесена, плаха, несигурна… Тези трудности ме направиха по-спокойна, колкото и странно да звучи“, споделя Ганчева.

Тя добавя още:
„Когато разбереш, че ти предстои нещо подобно, трябва да го приемеш, а не да се панираш. Когато ме е страх и ми е трудно, се мобилизирам. Например при една от операциите, които са три, ми се наложи да остана сама в болницата. Близките ми можеха да идват само в определени часове. Мислех, че сама няма да се справя с болката, но се оказа, че не е така. Още 4 жени имаше в стаята и аз бях най-мобилизирана, което ме изненада и мен самата“.

В свободното си време се отдава на хобито си да изработва бижута

В свои интервюта тя често се обръща към жени, на които им предстоят подобни битки. Мартина Ганчева подчертава, че не бива да се страхуват, а да съберат сили и да повярват в себе си, пише „Уикенд“.
Днес водещата на „Събуди се“ по Нова тв смята, че те са сред факторите за перфектно здраве, плюс превенцията, както и умението да си кажеш „стоп“ и да отделиш време само за себе си, когато се натрупва умора и стрес.

Нейните начини да се справя с негативните последствията от забързаното ежедневие не се изчерпват само с балансирано хранене и спорт.
В свободното си време Мартина се отдава на хобито си да изработва бижута, а мечтата й е някой ден да си отвори бутиче за красота. Танците също са й страст. Ходи и на фитнес.
„Не се ограничавам само до фитнес, често тренирам зумба, а с една приятелка лятото играем и тенис на корт“, разказва тя.

В личен план водещата на „Събуди се“ е щастлива с мъжа до себе си, когото определя като „хубав, интелигентен и много добър, и безкрайно търпелив към всички моменти, в които липсва от вкъщи и работи… Той е най-верният ми барометър и съветник. Не ми спестява нито похвалите, нито минусите“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

1 коментар to “Едно от красивите лица на Нова тв проговори за трите кръга на ада (ФОТО)”

  1. ИВАЙЛО

    окт. 17. 2020

    МАРТИНА ДА СПРЕ С ХИЛТОТЕНЕТО,МНПГП Е НЕВЪЗПИТАНА,ЗА ОБЛЕКЛОТО И-КИЧ,СМЕХОРИЯ,ЗАСРАМЕТЕ СЕ,ЗАЩО СМЕНИХТЕ МИРА ИВАНОВА ,КЛАСИ НАД ТАЯ

Добавете коментар