Емилия брутално изкопира Николета Лозанова! (виж тук)

Емилия брутално изкопира Николета Лозанова! (виж тук)
5 (100%) 1 vote

Емилия изкопира брутално Николета Лозанова!

Фолк певицата Емилия върви не само по стъпките на колежката си Галена, но и по тези на Николета Лозанова. Тези дни блондинката сюрпризира почитателите си с нови снимки, които бяха дирижирани в стила на италианските дизайнери Доменико Долче и Стефано Габана.

Емилия

Емилия можеше да измисли нещо по-оригинално

На кадрите изпълнителката позира в компанията на 3-годишната си дъщеря Мира и каката София Башур, която е от предишния брак на любимия й.

Певицата и София носят рокли от един и същи плат, като те са от специалната серия на Долче и Габана за майки и дъщери в тон. Двете обаче нямат кръвна връзка, но това не им пречи да демонстрират отличните си отношения по този начин.

Фотосесията им обаче силно напомня на кадър на Николета Лозанова и дъщеря й Никол, които също позират с тоалети в еднакъв десен с различни кройки на същите дизайнери.

Фотосът им е от 2019-а по време на рождения ден на наследницата на плеймейтката. Тогава снимката умили и самите творци на дрехите, като лично Стефано Габана сподели общата им снимка в социалната мрежа.

Очевидно интимната мисъл на Емилия бие в тази насока, след като с доведената й дъщеря позират във флорални рокли от колекцията на модната къща, като тагът на dolceandgabbana е налице, за да бъдат видяни от правилните хора.

Засега обаче няма отзвук от страна на италианските модни корифеи, но надеждата умира последна.

Източник: hotnews.bg

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар