Мария не сваля двете си златни гривни от ръцете!

Мария е неразделна с две прелестни златни гривни. Макар на пръв поглед аксесоарите да изглеждат просто красиви и изискани, те са на изисканата френска марка “Картие” и струват по над 10 000 лева едната. [caption id="attachment_630981" align="aligncenter" width="223"]Мария Мария не сваля гривните си[/caption]

Първото украшение струва 6300 долара, което е малко над 11 хиляди лева. Другото бижу е на същата марка и цената му е малко над 13 бона наши пари. Мара Отварачката винаги носи накитите заедно на дясната си ръка и така ходи окичена с почти 25 хиляди лева на китката си.

Най-вероятно изящните украшения са подарък от някой от мъжете на фолк певицата, защото едва ли има толкова средства, че да си ги купи сама, предполагат завистливи колежки. Припомняме, че след развода си с Християн Гущеров Мария се оплакваше, че едва смогва да изплаща ипотеката на апартамента си, както и училището на единствената си дъщеря Марая, която се обучава в Англо-американското училище в Панчарево. Таксите там са непосилни дори за богатите хора у нас. Сумата, която се плаща, е 23 000 евро за година, а транспортът “от врата до врата” отделно изисква 1565 евро, пише вестник Уикенд. Невъзможността й да покрива тези разходи буди подозрения, че гривните най-вероятно са подарък от богат любовник. Именно с такива накити се кичеше моделката Моника Валериева, преди да бъде обрана в края на миналата година. Гривните й бяха подарък от ексгадже, също както при Отварачката. По време на брака си с Християн Гущеров заралийката се кичеше и с брачна халка на “Картие”. Истинският шедьовър на изисканата марка струваше над 50 000 лева, но вече бившият й мъж си взе бижуто след развода. За да компенсира липсата на диамантения пръстен, новият любим на Мария я утешил с двете гривни, а брюнетката не спира да се фука с бижута.