Любо Нейков направи взривяващо признание

Гласувайте за статията

Актьорът се върна към младините си

Актьорът и продуцент Любо Нейков направи взривяващо признание за миналото си.

Той показа лично снимка отпреди две десетилетия, когато е бил поне с 50-тина килограма по-слаб и уточни, че така е изглеждал в началото на телевизионната си кариера.

Любо Нейков

Актьорът се върна към младините си

Любо Нейков показа снимка от първия си снимачен ден в „Шоуто на Слави“ с клапа в ръка по време на празничната програма за юбилея на bTV.

„Стана ми мило какъв съм млад и зелен. Помня само хубавите моменти и е добре, че човекът е устроен по този начин“, каза той пред водещите Деси Стоянова и Николаос Цитиридис.

Той подчерта, че човек е устроен да помни само хубавите моменти

Евтим Милошев пък добави, че в онези години в 10 и половина вечерта по телевизията не е излъчвано нищо, дори bTV не е имала още 24-часова програма.
Любо Нейков, Евтим Милошев и сценаристът Иван Спасов стоят в основата на най-дългогодишното комедийно предаване у нас, както и на най-дълго продължилия комедиен сериал в България до сега – „Столичани в повече“.

Те си спомниха забавни моменти от времето на първите серии, когато един ден, заедно със сценаристите били на балкона и станали свидетели на случка с един пицар, долу на улицата.
Когато някой си изхвърлил боклука през балкона върху него, той се развикал към цялата кооперацията нагоре, че всички са като „Столичани в повече“, че сериалът е направен за тях, за такива простаци като тях.

Сценаристите били втрещени и изумени. След няколко дни пък чули, че полицията е направила акция с кодово название „Столични в повече“ и тогава вече разбрали, че явно сериалът наистина има успех, пише plovdiv24.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар