Димитър Рачков хвърли всички в шок с това, което направи

Гласувайте за статията

Очевидно напук на очакванията нещата помежду им вървят по мед и масло

Несъмнено напоследък комикът и тв водещ Димитър Рачков е като торба с изненади.

Откакто се раздели с бившата си изгора Мария Игнатова, той не е спирал да изумява последователите си в социалните мрежи със случващото се в личния му живот.

Шоуменът остави една блондинка и се хвърли в обятията на друга, само че далеч по-знойна. Става въпрос за плеймейтката Анита Димитрова, с която изглежда има все по-сериозни отношения, противно на всички очаквания.

Димитър Рачков Само преди няколко дни двамата отпразнуваха половин година от запознанството си. Според близки от обкръжението на актьора, двамата вече си говорят и за сватба. Неотдавна пък, Рачков дал и годежен пръстен на Димитрова, пише „Уикенд“.

„С Митко имаме прекрасни отношения! Той изключително много държи на мен и ми предложи брак. Сега сме сгодени, но ще видим кога ще насрочим сватбата – нека да мине цялата тази дандания с коронавируса“, признала Анита пред свои приятелки. В подкрепа на думите си, тя с гордост демонстрирала красивия златен пръстен с малък диамант на пръста си.

Припомняме, че през февруари Димитър Рачков и Анита бяха на романтично пътешествие на Малдивите, а компания им правиха продуцентите Маги и Джуди Халваджиян.
Любопитна подробност е, че новата блондинка в живота на Рачков удивително много прилича на предишната – Мария Игнатова.

Разликата между двете е само тази, че Мария нямаше пищен силиконов бюст, както и множество корекции по лицето и тялото си.
Анита се е изявявала и като манекенка в агенция. С актьора се запознава по време на снимки за новата песен на братя Аргирови „Ние“, в чието видео взима участие като статистка.

Както вече стана ясно, Мария Игнатова също не страда твърде дълго за Рачков. Тя бързо успя да открие новата си любов в лицето на интелектуалеца Ивайло Цветков-Нойзи. Скорошни слухове обаче твърдят, че двамата са сложили край на отношенията си, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар