Емилия се забърка в грандиозен скандал (ФОТО)

Гласувайте за статията

Очевидно предстоят доста разправии по темата

Поп фолк певицата Емилия се забърка в грандиозен скандал.

Причината за скандала разтърси не само близкото обкръжение на певицата, а и множеството й последователи в социалната мрежа.

Емилия

Очевидно предстоят доста разправии по темата

Ситуацията се напрегна заради песента „За тебе, братко“, която наскоро гласовитата блондинка подари на почитателите си. Парчето, на което Емилия направи вече и премиера в официалния си канал в YouTube, се оказа чуждо.
В информацията за хита, която самата Емилия дава, се твърди, че „текстът и музиката са градски фолклор“. Оказва се обаче, че не е точно така. Песента е написана от Валентин Янков, който е покойник от 2009 година и няма как да разкаже от първо лице за създаването на легендарната песен.

Любопитна подробност е, че при пускането на песента, Емилия сподели:
„Когато я изпях за първи път бях само на 17 години. Преди да стана част от семейството на „Пайнер“, трябваше да ме прослушат в звукозаписно студио. Тогава изпях 3 песни, едната от които беше „За тебе, братко“.

По всяка вероятност този спор ще бъде разрешен в съда

Вече 20 години е част от репертоара ми, а днес я представям на всички, които не са я чували в мое изпълнение. Има песни, които са комерсиални, има такива, които просто ми харесват. Има и песни, които ги чувствам и изживявам – тази е от тях. Чувствам я част от мен“, твърди звездата в социалните мрежи.

Всъщност парчето е хит на забравеното дуо „Вега“, съставено от Галин Кулов и Валентин Янков. „Една вечер се прибрах много късно във квартирата и учудено видях че Вальо все още не спи. А той със явно въодушевление ми каза че е измислил песен за новия ни албум“, връща лентата назад Галин Кулов на сайта на дуото за любимата песен на Емилия.

„Тогава взе китарата, и чух за пръв път песента „За тебе братко“. По-късно имаше доста опити да се присвои от други изпълнители и за това се спирам върху истинската история. Песента ме грабна още от първото слушане и разбрах че ще бъде хитова. Веднага започнахме да я репетираме и на следващата вечер вече я пуснахме пред публика.
Успехът й беше невероятен, хората просто я искаха отново и отново. Имало е вечери, в които сме я изпълнявали по 20 пъти“.
Той припомни още, че първият албум на дуото от 1993-та носи името „За тебе, братко“, пише show.blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар