Брад Пит за Дженифър Анистън: Тя е най-топлата жена, която познавам! (Вижте как я ласкае)

Брад Пит за Дженифър Анистън: Тя е най-топлата жена, която познавам! (Вижте как я ласкае)
2 (40%) 1 vote

Актьорът никога не е пести комплименти за бившата си, а тя никога не го обвини, че я предаде

Брад Пит и Дженифър Анистън останаха приятели дори след развода. Феновете им, които все още се надяват, че актьорите ще си дадат втори шанс си спомнят как Пит емоционално говори за нея.

В едно от интервютата, коието Брад даде малко преди да бъде съблазнен от Анджелина Джоли той казва, като не пести комплиментите си за съпруга номер 1: „Около нея винаги е пълно с хора, тя е като магнит. Може би като камина, която дава топлина на всички. Тя е най-топлата и сърдечна жена, която съм срещал. Тя няма недостатъци и ме научи на много неща.”

Брад Пит и Дженифър Анистън когато бяха щастливи

Уви, не мина и половин година след това признание и”Златната двойка на Холивуд” се разпадна. По-скоро след като Джоли пресече пътя на Брад, те станаха любовници дори по време на брака му с Анистън.

Когато по-късно изоставената актриса разбра, тя заяви, че поведението на Анджелина е недостойно. Що се отнася до бившия й съпруг, тя никога не го е обвинявала за изневярата. Дори много пъти намекваше, че запазила чувства към него.

Когато всички видяха емоционалната им среща на наградите SAG, у феновете им веднага се появи надежда, че нищо не е изгубено и ще си дадат втори шанс.

Явно обае нещата не са толкова прости. Въпреки затоплените отношения между бившите съпрузи Пит не спира да се среща и с други жени. Като актрисата Алия Шоукат.

Говори се, че Джен ревнувала и поискала от Брад да избере с кого иска да бъде, предават от newsyou.info.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар