Дует „Ритон“ намериха кучето си (Къде е бил домашният им любимец?)

Дует „Ритон“ намериха кучето си (Къде е бил домашният им любимец?)
5 (100%) 1 vote

Дует „Ритон“ откриха кучето след като го търсиха цяла седмица

Седмица, след като кучето на Катя и Здравко от дует „Ритон“ беше откраднато пред дома им в Банкя, то е забелязано и открито чак в Созопол. Днес домашният любимец вече е при щастливите си стопани, които страдаха за него. Щастливата вест обявиха самите те в официалния си профил във Фейсбук. На 29-ти май 8-годишната Лъки изчезнала. Те видели на записите от камерите как непознат мъж с джип спира пред къщата им и я качва.

„Дано е жива, това може да е прелюдия към нещо по-страшно“, оплака се Здравко пред медии, който сподели колко обичат Лъки. Тя не е породиста, но е с тях от години. Ето какво разказаха от „Ритон“ в социалната мрежа, където публикуваха и снимка:

„Добротата… Има я!!! Силно се вълнуваме и сме истински щастливи, след сагата с нашето 8-годишно куче Лъки. Седмица след отвличането му в Банкя, благодарение на социалните мрежи и след репортажа, в предаването „Тази сутрин“ по БТВ, се обади добър човек, чак от Созопол, че го е видял пред заведение и е взел координати на тези, които са го водили на каишка. Бяхме шокирани и объркани… на 400 км. от дома ни?!?

Тони Димитрова

След като получихме и снимките, които ни изпрати, се обадихме на прекрасната ни колежка и близка приятелка Тони Димитрова да го вземе, а ние веднага заминахме за Бургас. Макар и силно стресирана, „баба“ Лъки вече си е у дома.

Дует "Ритон" намери домашния си любимец сн. Фейсбук

Дует „Ритон“ намери домашния си любимец сн. Фейсбук

Винаги сме си мислели, че щастлив край има предимно във филмите, но ето макар и почти изгубили надежда – на 05.06.2020 петък, се случват чудеса! Поклон пред човешката доброта на всички, съпричастни в издирването на отвлеченото животинче и най-вече на Михаил Кнебел – собственик на рок-бар „ДЖИНИ“ в Созопол, голямата певица и верен приятел – Тони Димитрова, прекрасната Джина Иванова и всички журналисти, помогнали с репортажи в медиите“, предават от life.dir.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар