Хороскоп за 7 юни, неделя – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“, бр. 128

Везни
Някой приятел ще има затруднения на работното място. Вместо да се ядосвате заедно с него, опитайте да направите всичко по силите си, за да му помогнете. Денят ви ще е натоварващ, но успешен. Отделете време само за себе си и обмислете някои бъдещи планове и идеи.

Скорпион
Ще говорите с много хора, но няма как да узнаете кой какви интереси има. Затова е по-добре да не споделяте твърде много информация – придържайте се към леките и приятни разговори. Обърнете внимание на семейството си – някой ще има нужда от помощта ви.

Стрелец
Днес ще сте изцяло фокусирани върху изпълнението на домашните си задачи. Ще обръщате внимание на всеки малък детайл. Това обаче няма да е така при хората около вас. Те искат да се отдадат на забавления, което може да развали настроението ви. Ако е възможно, отдайте се на заслужена почивка с любимо занимание.

Козирог
Имате нужда от разнообразие, но не ви се ще да напуснете зоната си на комфорт. Няма как да изживеете нещо ново, ако не излезете от това състояние. Опитайте да направите нещо необичайно за вас. Действайте бавно и спокойно, пазете здравето си. Насладете се на приятния неделен ден.

Водолей
Имате чувството, че грешка, която сте допуснали в миналото, сега ви създава затруднения, но не бързайте да си правите заключения. Ситуацията няма да е толкова лоша, колкото очаквате. Мислете рационално и обективно, за да се справите с проблема възможно най-бързо. Ще получите вълнуващо предложение.

Риби
Имате нужда от ново развлечение, но не знаете откъде да започнете. Имате твърде много идеи, но не знаете как да ги реализирате. Започнете с тези, за която сте най-развълнувани. Не се отчайвайте, ако не пожънете успех от първия път – ще останете изненадани от финалните резултати.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар