Хороскоп за 7 юни, неделя – от Овен до Дева

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“, бр. 128

Овен
Внимавайте колко пари харчите днес. Имате определен бюджет за всеки ден и е добре и днес да се придържате към него, независимо че е неделя. Ще получите вълнуващо предложение, което ще ви се стори изкушаващо. Не се притеснявайте – можете да се забавлявате и без пари. Наследете се на приятната вечер.

Телец
Днес ще сте в добро настроение, въпреки че около вас може да е напрегнато. Избягвайте конфликти с членове на семейството – говорете бавно и спокойно. В очакване сте на материална придобивка. Отделете време само за себе си и се отдайте на заслужена почивка.

Близнаци
Ще се наложи да се справите с някои проблеми, за да постигнете целта си. Затрудненията ви обаче ще ви покажат по-добър начин за изпълнение на задачите ви. Това ще ви спести много работа и стрес и ще ви остане повече свободно време. Обърнете внимание на близките си в почивния ден.

Рак
Някой близък ще ви потърси за съвет, но и вие няма да сте сигурни какво да му кажете. Обяснете му, че не сте напълно сигурно в това как бихте постъпили, за да не излезете виновни, ако нещо се обърка. Бъдете по-уверени в действията си. Ще получите интересна новина.

Лъв
Напоследък сте се придържали към по-лесните задачи. Това обаче ви е отегчило – имате нужда от разнообразие. Не се страхувайте днес да поемете някое по-необичайно предизвикателство. Може да изпитате затруднения, но със сигурност няма да ви е скучно. Отделете време за повече почивка.

Дева
Днес може и да не сте в добро настроение. Избягвайте разговори – лесно раздразними сте, което може да остави грешно впечатление. Бъдете съобразителни и не се отпускайте. Прекарайте време с близките си – те ви познават достатъчно добре и знаят как да подобрят мислите ви.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар