Николета Лозанова пръсна 10 бона за образованието на щерка си Никол

Николета Лозанова пръсна 10 бона за образованието на щерка си Никол
2.5 (50%) 2 votes
10 хиляди лева без малко пръсна за година Николета Лозанова, за да завърши дъщеря й първи клас, проучи ПИК

Тези дни 8-годишата Никол Божинова получи свидетелството си за завършване, а гордата й майка естествено сподели този щастливи и за двете момент в социалните мрежи.
Николета обаче издаде и кое е учебното заведение, в което щерка й се обучава. Става дума за средно училище „Българско школо“. То е посочено в документа, издаден на 8-годишната Никол.
Бърза справка на ПИК в официалния сайт на училището установи, че таксата за целогодишна образователна услуга е в размер на 9 500 лв. Същата сума Лозанова трябва да събере до септември, за да плати и обучението за втори клас. На сайта е посочено, че таксата се запазва и няма да е увеличена за новата 2020/2021 г.
Миналата година по това време плеймейтката бе в трескато издирване в училище за дъщеря си Никол Валери Божинова. Първоначално плеймейтката се бе спряла на Италианския лицей в Банкя, но отдалечеността му от дома й я отказа.

Родената под зодиакалния знак на Овена Никол Божинова вече не търпи и опитите на роднини да я откажат от намерението й да стане ветеринарен лекар. Откакто е родена, Никол с малки с малки изключения винаги е имала домашен любимец. Породата кучета, която обожава, е чихуахуа.

Николета и Никол позират с маркови тоалети

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар