Жените до Тръмп са натрупали състояние и то не само от брака си

В последните дни Доналд Тръмп е обект на нападки заради несправянето му с кризата след смъртта на Джордж Фойл. Но жените около него продължават да предизвикват огромен интерес. Както и огромните състояния, които притежават — заради бракове, разводи и просто защото са били част от живота му. Самият Тръмп притежава лично състояние от 2,1 милиарда долара, но жените до него притежават също огромни лични състояния, които са натрупали сами, или с негова помощ.

Иванка Тръмп — 300 милиона долара

Дъщерята на милиардера е известна като "дясната ръка на Тръмп" и "Вторият президент на Америка".Иванка има собствена модна марка, президент е на компанията "Тръмп", а отделно и съветник на президента.

Ивана Тръмп — 100 милиона долара

След развода им, Ивана успя да прибере едва 25 милиона долара, но ги инвестира изключително разумно. Тя създаде две собствени компании, отвори брокерска фирма, написа няколко бестселъра и даже засне няколко филма. Нейна е и фразата от филма "Клуб "Първа съпруга" — "Не се сърди, а отмъсти", особено когато става дума за развод.

Мелания Тръмп — 50 милиона долара

Първата дама на Америка не е получила състоянието си само след сватбата с президента Тръмп. Тя натрупа състояние много преди да се омъжи за него. От 16-годишна е сред най-търсените модели и работи усилено, преди да замине за Ню Йорк. А с Тръмп са заедно повече от три години, преди най-накрая той да й предложи брак и да я направи своя съпруга. Не е ясно, дали Мелания е подписала предбрачен договор, но инвестира изключително разумно парите си и в момента има своя лична империя. Тя има собствена линия за бижута и козметика, а отделно от това още печели от фотосесии и интервюта. И макар да не взима заплата, неслучайно е смятана за една от най-богатите първи дами в историята на Америка.

Тифани Тръмп — 10 милиона долара

Наследницата на Тръмп дължи парите си именно на баща си. Той учреди тръст на нейно име, в който от години влага немалка част от парите си. Засега младата красавица не може да се похвали с големи постижения в бизнеса, но баща й има огромни надежди за нея. [caption id="attachment_630869" align="aligncenter" width="300"]Жените на Тръмп богати колкото него сн. Инстаграм Жените на Тръмп богати колкото него сн. Инстаграм[/caption]

Марла Мейпълс — 5 милиона долара

Марла разведе Тръмп със съпругата му Ивана, но само 2 години можеше да се радва на брака си с милиардера. По време на развода им, Тръмп обяви фалит и плати на жена си само 5 милиона обезщетение при развода. Странното е, че Марла, която иначе планираше кариера на актриса, реши неочаквано да се оттегли. И почти не се появява в публичните среди след развода им.