Хороскоп за 6 юни, събота – от Везни до Риби

Гласувайте за статията
Вижте какво вещаят звездите за днес според хороскопа на Боряна Делчева, публикуван във в. „Марица“

 

Везни
Днес ще прекарате доста време с човек, който ви е заинтригувал. Бъдете внимателни каква информация споделяте – не всичко е такова, каквото изглежда. Срещата ви ще ви разсее от някое важно задължение, което сте имали за деня – отделете време, за да се справите и с него.

Скорпион
Днес ще се наложи да проведете важен разговор и да вземете бързи решения. Говорете спокойно и внимателно, за да избегнете конфликти и да бъдете по-убедителни. Бъдете готови да предложите помощта си. Денят не е подходящ за скъпи покупки. Пестете средствата си.

Стрелец
Днес ще се появи дилема. Част от вас ще иска да се довери на интуицията си, а другата – на рационалното мислене. Ще имате достатъчно време да помислите по въпроса, преди да вземете решение. Ако имате нужда, обърнете се към близките си за помощ. Вслушайте се в съветите им.

Козирог
Добре е да отделите целия ден само за почивка. Имате нужда от нея – последните дни са били натоварващи и стресиращи. Насладете се на хобито си. Излезте на разходка – атмосферата ще ви помогне да подредите мислите си. Насладете се на спокойната и приятна вечер.

Водолей
Ще има промяна в графика ви, но това не трябва да ви разсейва от постигането на целите си за деня. Останете фокусирани върху задълженията си, за да приключите с тях възможно най-скоро. Ще ви остане повече свободно време – обърнете внимание на близките си.

Риби
Обърнете внимание на здравето си. Имате нужда от промяна, което ще ви мотивира да промените ежедневието си. Ще намерите интересен начин, по който ще разнообразите хобито си. Отделете време само за себе си и обмислете някои бъдещи планове. Ще получите интересна новина.

Хороскоп за първите 6 зодии може да видите тук.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар