Помните ли майката на Чандлър от „Приятели“? Вижте колко се е променила

Помните ли майката на Чандлър от „Приятели“? Вижте колко се е променила
3 (60%) 1 vote

Майката на Чандлър от „Приятели“ неузнаваема

Помните ли ослепителната майка на Чандлър от „Приятели“? Актрисата Морган Феърчайлд влезе в кожата на Нора Тайлър Бинг и всяка нейна поява предизвикваше абсолютен фурор.

Скандална, провокативна и често пъти дори шокираща, майката на Чандлър слагаше в малкия си джоб много негови връстници.

В живота си Морган Феърчайлд е доста по-скромна, но пък на екран не за първи път е толкова провокативна. Актрисата е известна още от 80-те години, когато играе с Том Селек в различни телевизионни продукции. А след това и в сериала „Приятели“. Морган е известна и като една от най-големите злодейки в сапунените опери на американската телевизия. Участва в „Далас“, където играе Джена Уейд, а след това в „Патологичен лъжец“, след това и в „Сибил“, „Градска болница“, „Мърфи Браун“, „Розана“, „Кости“, „Отмъщението“ и дори „Жега в Кливланд“.

Феърчайлд е една от най-известните актриси в Холивуд от 60-те години насам, но напоследък се изявява най-вече като критик, а не като актьор. Звездата е член на борда на гилдията SAG-AFTRA и редовно участва в номинациите.

През последните години синеоката Барби с перфектно тяло изненадващо напълня, но всички го отдаваха на годините й. Сега обаче 70-годишната актриса неочаквано започна да сваля килограми с нов хранителен режим. Самата тя се похвали наскоро, че е свалила близо 30 килограма с кето диета. „Не знам какво стана. Предложиха ми да опитам и започнах изведнъж да свалям невероятно бързо“, хвали се тя.

Майката на Чандлър от "Приятели" - неузнаваема сн. Инстаграм

Майката на Чандлър от „Приятели“ – неузнаваема сн. Инстаграм

Феърчайлд се гордее с невероятното си тяло, което успява да поддържа във форма през годините. Напоследък обаче пластичните й операции си личат повече от всякога, тъй като изглежда странно подпухнала и твърде подмладена на светски събития. Рязкото й напълняване също предизвика доста коментари по въпроса. Но след като свали 30 кила и продължава да се топи, Морган си връща младежката форма. А също и излъчването…

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар