Това е тайната диета на Наоми Кембъл за вечна младост

Това е тайната диета на Наоми Кембъл за вечна младост
5 (100%) 1 vote

Наоми Кембъл бори годините с тайна диета

В края на месец май Наоми Кембъл навърши 50 години. Но въпреки възрастта си, тя може да се похвали със стройно и стегнато тяло, както в началото на кариерата си.

Личният готвач на модела разкри тайната й за перфектна фигура. От 10 години професионалистът от Ямайка – Шон Джон работи за Наоми Кембъл. За това време той е разучил подробно хранителните й навици.

Шон разкрива, че храната на бившия модел се приготвя веднъж дневно от обучен персонал. Тя е изключила напълно от менюто си млечните продукти, глутена и пилешкото.

Кулинарният експерт споделя, че на пръв поглед подобно меню изглежда много ограничено, но всъщност то включва само здравословни храни.

Диетата на Наоми Кембъл всъщност се спазва от много хора в Ямайка. Тя е на принципа на растафарианството. Изключва месо и сол, но набляга на органични продукти. Към тази диета се е придържал и Боб Марли.

Заради натоварения си график и честите пътувания, Наоми Кембъл не може да се храни постоянно у дома. Когато пътува със самолет, тя също хапва от специалните си ястия. Шон предварително й приготвя храната.

Бившата моделка има едно изискване към ястията, които консумира. Тя желае храната й да е ароматна и винаги да има билки и подправки в нея, пише ПИК, позовавайки се на „Ева“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар