Кой е покойният Методи Бачев? (Пикантни разкрития)

Гласувайте за статията

Босът на „Агромах“ – Методи Бачев, ще остане запомнен с няколко изцепки

IF

Бизнесменът Методи Бачев, който издъхна днес, ще остане запомнен с няколко изцепки.

През 2016 година той се прочу с гаврата си с Бойко Борисов. Това се случи по време на кукерски събор в симитлийското село Черниче. Тогава бизнесменът се подигра с премиера пред фолкаджията Константин и Краси Радков, пише ПИК.

Под въздействието на алкохола строителният предприемач взе микрофона и в обръщение към Краси Радков изрече непристойни думи по адрес на Бойко Борисов. В изказването му беше замесен и кметът на Симитли.

След невижданата гавра с премиера шефът на областната дирекция на МВР Благоевград подаде оставка.

По случая се сезира и прокуратурата. Бизнесменът бе привикан на разпит.

Методи Бачев се забърка и в друг голям скандал в новогодишната нощ. Тогава той празнувал с компания в ресторант в центъра на Симитли. Точно в полунощ бизнесменът започнал да хвърля пиратки по хора на площада. Кметът на Симитли – Апостол Апостолов направил забележка на Бачев. Но словесната престрелка бързо прераснала във физическа саморазправа между двете компании.

В едно от последните си интервюта, което даде в началото на тази години, строителния бос проговори за екшъна в новогодишната нощ. Тогава той заяви, че кметът на Симитли е виновен за всичко. Бачев каза, че градоначалникът, който е бил пиян, е предизвикал побоя.

Тогава предприемачът заяви, че до края на живота си ще носи кръста заради грозните думи, които изрече по адрес на Бойко Борисов.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар