Дуейн Джонсън-Скалата със силно послание към Доналд Тръмп (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Дуейн Джонсън-Скалата с питане към Доналд Тръмп

Дуейн Джонсън-Скалата отправи силно послание към Доналд Тръмп. Протестите в Америка, предизвикани от смъртта на Джордж Флойд, продължават с пълна сила. И все повече личности не само ги подкрепят, но и се включват активно в тях.

Към момента не знаем дали Дуейн Джонсън-Скалата е присъствал на някои от протестите, но пък той отправи много силно послание към Доналд Тръмп. В профилите си в социалните мрежи Скалата публикува видео, в което се обръща непряко към президента на САЩ с думите: „Къде си? Къде е нашият лидер?“.

Дуейн Джонсън се пита къде е лидерът, който нацията е избрала, в тези тежки и размирни времена. „Къде е нашият състрадателен лидер, който ще пристъпи към страната ни, която е на колене, ще протегне ръка и ще каже: „Стани, изправи се с мен, защото те разбирам. Чувам те. Слушам те“.

Въпреки че Скалата не споменава директно името на Доналд Тръмп, е пределно ясно, че обръщението на кечиста е отправено именно към президента.

Нападки

Тръмп, от своя страна, до този момент по-скоро напада протестиращите, заявявайки, че САЩ има нужда от закон и ред, а група лоши хора се опитват да правят лоши неща, използвайки смъртта на Джордж Флойд.

Дуейн Джонсън - Скалата със силно послание към Доналд Тръмп сн. Инстаграм

Дуейн Джонсън-Скалата със силно послание към Доналд Тръмп сн. Инстаграм

В обръщението си в социалните мрежи Дуейн Джонсън казва още: „Промяната се случва. Ще отнеме време… ще има кръв, но процесът на промяна вече е започнал“. До края на видеото Скалата така и не разбира къде е въпросният лидер, от когото страната се нуждае. Изказването на актьора пък е първият по-сериозен атестат, че проявява интерес към политиката, предават от lifestyle.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар