Лиса Кудроу за „Приятели“: Ще бъде забавно! (Нови разкрития)

Гласувайте за статията

Лиса Кудроу разкри нови подробности за специалния епизод на „Приятели“

Преди няколко седмици в интервю за „The Times“ Лиса Кудроу защити сериала „Приятели“ от все по-зачестилите нападки, заради липсата на чернокожи актьори и заради сексистките шеги. Актрисата призна, че ако сериалът се снима в момента, то нещата ще са много по-различни и със сигурност няма всички главни роли да бъдат изиграни само от бели.

Въпреки това обаче тя беше категорична, че „Приятели“ е имал прогресивна идея, с което е постигнал много за времето, в което е сниман и излъчван. Както всички фенове на сериала „Приятели“, Лиса Кудроу също няма търпение за специалния епизод, който трябва да се излъчи по HBO Max. Снимките бяха отложени заради пандемията от коронавирус. Все още не се знае кога ще бъдат подновени.

Обща вечеря

Пред „ET“ обаче актрисата говори за дългоочакваното събиране с колегите си. Тя разкрива, че специалния епизод ще бъде много забавен и вече няма търпение да го заснеме. „Шестимата не сме били в една стая пред хора от 25 години и само веднъж преди няколко години се събрахме всички за вечеря. Мога само да си представя какво ще бъде. Ще бъде забавно. Искам да кажа, че наистина ще бъде много забавно“, споделя Кудроу.

Повторно събиране

56-годишната актриса не крие факта, че именно когато са започнали да излъчват „Приятели“ по Netflix, актьорският състав е започнал да обмисля повторното си събиране. „За да бъда честна, мисля, че когато отново се видяхме по Netflix и след като сериалът отново се прие толкова добре след толкова години, това беше моментът, когато сякаш всички се убедихме, че трябва да го направим отново. Ето защо Марта и Дейвид са толкова велики (създатели на сериала Марта Кауфман и Дейвид Крейн). Те знаеха точно какво правят“, казва още актрисата, предават от lifestyle.bg.

Лиса Кудроу направи нови разкрития за специалния епизод на "Приятели" сн. YouTube

Лиса Кудроу направи нови разкрития за специалния епизод на „Приятели“ сн. YouTube

Тук сме абсолютно съгласни с Лиса Кудроу. Защото въпреки че минаха толкова години, че сме го гледали стотици пъти и знаем репликите наизуст, все още се радваме като малки деца и се смеем с глас на закачките между актьорите. Затова, също като Лиса, и ние нямаме търпение за специални епизод на „Приятели“ и го очакваме с огромно вълнение.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар