Елизабет Втора отбелязва рождения си ден с парад въпреки пандемията (Вижте тук)

Гласувайте за статията

Парадът за рождения ден Елизабет Втора ще се състои на обичайната си дата въпреки пандемията от коронавирус

Елизабет Втора отбелязва рождения си ден с парад. „Trooping the Colour“ – традиционният парад в чест на английската кралица, все пак ще се случи на обичайната си дата – 13-ти юни. В началото на пандемията през март Бъкингам отмени събитието.

Но сега го възстанови в графика на държавата и на Елизабет Втора. Нейно Величество има рожден ден през април, но тържествата са в началото на лятото. От офиса на династията обаче уточняват, че този път те ще бъдат по-скромни, тъй като опасността от заразата продължава да витае във въздуха. Как обаче ще бъде ограничена тълпата от желаещите да видят парада за рождения ден на Елизабет Втора, засега не е ясно.

Единственото сигурно нещо е, че конната гвардия ще дефилира в Уиндзор и ще има салюти. Всичко това ще се предава онлайн, за да може поданиците на Елизабет Втора да гледат. Както се знае, Нейно Величество и съпругът й вече три месеца са в изолация в Уиндзор – на половин час от Лондон, където се крият от коронавируса.

Междувременно се разчу и една скандална новина около кралското семейство. Изабел дьо Рувр отново заплашва със съд принц Андрю. По-малкият син на Елизабет Втора купи аристократичен замък в Швейцария през 2014-та година с първоначално записана сума от 34 милиона. Но той все още не е изплатил дължимата сума на дамата. Андрю имал да дава още 12, 5 милиона.

Елизабет Втора чества рождения си ден с парад въпреки пандемията сн. YouTube

Елизабет Втора чества рождения си ден с парад въпреки пандемията сн. YouTube

Когато узнала за този пореден фал на по-малкия си син, Елизабет Втора му заповядала веднага да се издължи. Оказало се обаче, че Андрю не разполага с необходимата сума, за да плати замъка. И най-вероятно ще се наложи Нейно Величество да се намеси с изплащането на дълга на сина си, предават от standartnews.com.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар