Няма да повярвате какво ще направи Муки с парите на Стоянка Мутафова

Гласувайте за статията

Наследницата на актрисата е напът да сбъдне мечтата си

Мнозина не могат да повярват какво ще направи Мария Грубешлиева, по-известна като Муки с парите на легендарната актриса Стоянка Мутафова.

Наследницата на Стоянка Мутафова е решила да вложи завещаните от майка си пари в нова къща. В момента Муки е в търсене на архитект и проектант, който да създаде проекта на мечтания от нея имот, издават запознати.

Стоянка Мутафова

Наследницата на актрисата е напът да сбъдне мечтата си

Откакто Стоянка Мутафова ни напусна, единствената ѝ дъщеря продължава да обитава техния общ апартамент в столичния квартал „Лозенец“. Малко преди комедийната легенда да се разболее и да почине, двете дами с известна мъка се разделиха с вилата на актрисата в „Драгалевци“. Те обожаваха да си почиват там на въздух в полите на Витоша през топлите сезони на годината.

Сега обаче Мария Грубешлиева отново мечтаела да има просторна къща. За да сбъдне мечтата си ще използва спестяванията на майка си.
неотдавна стана ясно, че от няколко месеца насам, Муки отново е на гребена на любовта. По всичко личи, че тя най-после се е спасила от самотата, споделяйки времето си със своя връстник Георги Петров.

Въпросният господин бил съсед на Стоянка Мутафова и дъщеря ѝ. Двамата с Мария се познавали от деца. Едва сега обаче Муки могла да погледне с други очи и разбрала, че той е човекът за нея. Георги бил ласкав, отзивчив и голям джентълмен. Помагал ѝ с всичко тежко, пазарувал вместо нея и най-вече – правел ѝ компания.

Очевидно появата на Петров в живота ѝ я е подтикнала на голямата крачка да построи ново жилище, където двамата да се нанесат да живеят и остаряват спокойно.
В момента освен с новия мъж до себе си Муки споделя апартамента на Стоянка и с няколко домашни любимци.

Само преди седмици Грубешлиева обяви, че търси стопанин за едно от кученцата си, защото вече изнемогвала да се грижи за цели три животинки. Желаещ да приеме домашния любимец бързо се намерили. Муки останала доволна, че го е поверила на хора, които няма да го пренебрегват, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар