Бранко проговори за бившата си съпруга Ани Салич

Гласувайте за статията

По всичко личи, че той все още не е преодолял раздялата с новинарката

Бранко Салич проговори за бившата си съпруга Ани Салич.

Три години след раздялата им с новинарката на Нова тв – Ани Салич, Бранко разкри чувствата си към нея.

Тв продуцентът сподели, че двамата не са съумели да съхранят уважението помежду си. Той не крие и че все още е наранен от развода, иницииран от новинарката.

Ани Салич

По всичко личи, че той все още не е преодолял раздялата с новинарката

„Не изгаряйте себе си, за да стоплите другите. Няма да го оценят“, написа Бранко във фейсбук, визирайки бившата си съпруга.
„Никога не пренебрегвайте и не наранявайте хората, които по някакъв начин са показали специално отношение към вас. Защото с времето ще разберете, че тези хора са били твърде малко и са заслужавали много повече!

Откъде и да минеш, оставяй най-доброто от себе си, защото някой ден може да се наложи да се върнеш“, продължи излиянията си сърбинът. По всичко личи, че той все още не е преодолял раздялата си с Ани Салич.

Откровенията си Бранко завършва с думите: „За да си мъж, не е важно да имаш плочки, кола и пари. Важното е да си държиш на думата“.
Припомняме, че преди месеци новинарката бе засечена в компанията именно на мъж, отговарящ на такъв профил. Мускулест, с луксозен автомобил и добър финансов статус.

Мълвата за новата връзка на Ани Салич очевидно бързо е стигнала до Бранко.
След развода за продуцента настъпи крах не само в личния живот, но и в бизнеса му. Фирмата му обяви фалит преди 2 години. Към днешна дата са наложени възбрана и запор на цялото имущество, водещо се на негово име.

За капак бил даден на съд заради неизплатени финансови възнаграждения на персонала, работел за него във фирмата му. Бизнес проблемите разорили окончателно сърбина, който и до ден-днешен не можел да си стъпи на краката. Така се принудил да си вади хляба като общ работник. За целта разчитал на познанствата си в телевизията, за да го викат на снимачни площадки на различни проекти, пише plovdiv24.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар