Какво се случва в реалния живот между Джан Яман и Демет Йоздемир?

Какво се случва в реалния живот между Джан Яман и Демет Йоздемир?
1 (20%) 1 vote

Изглежда отношенията им отново са се затоплили

Мнозина от почитателите на актьора Джан Яман и модела Демет Йоздемир, която се изявява като актриса, са изненадани от случващото се помежду им в реалния живот.

Запознати издават, че Джан Яман и Демет Йоздемир отново са заедно. Папараци на турски таблоиди, цитирани от „Сабах“, са засекли Демет да напуска дома на Джан.

Джан Яман

Изглежда отношенията им отново са се затоплили

Припомняме, че двамата бяха във връзка по време на снимките на сериала „Свободен дух“. След края на снимачния процес обаче и отношенията помежду им бяха прекратени.
След това Демет Йоздемир имаше връзки с бизнесмена Яман Начироолу, а после и с Керем Бурсин.

През февруари пък Джан Яман в интервю заяви, че с Демет не поддържат връзка, но се надява това скоро да се промени. Е, явно вече се е променило. Това се потвърждава и от редовните му коментари под снимки на модела в социалната мрежа Instagram.

Въпреки че една от версиите за първата раздяла на двамата беше „либидото“ на актьора, преди време пред турски медии той разказа, че прекарва времето на самоизолация сам. „Опитвам се да гледам на нещата позитивно. Свиря на барабани, тренирам, танцувам танго“, разказа тогава той.

Джан Яман е роден през 1989 г. в Истанбул. Корените му обаче са от бивша Югославия.
Демет Йоздемир пък е родена през 1992 г. в Коджаели. След като родителите ѝ се разделят, тя и сестрите ѝ заедно с майка ѝ заживяват в Истанбул, пише dariknews.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар