Антон Хекимян призна за тайния си порок

Гласувайте за статията

Със сигурност не му е никак лесно

Водещият на сутрешния блок на Би Ти Ви – „Тази сутрин“ – Антон Хекимян, призна за тайния си порок.

Оказва се, че на Антон Хекимян му се налага всяка сутрин да става в 4 часа сутринта. Поради тази причина, той пие не по едно-две, а по цели седем кафета дневно, за да може да е в кондиция през целия ден.

Антон Хекимян

Със сигурност не му е никак лесно

В този ред на мисли няма да е грешка, ако кажем, че Антон Хекимян е фен на ароматната напитка. Любопитното в случая е, че той е неин верен почитател още от малък. Към днешна дата Хекимян дори се чуди как родителите му, са му позволили да пие кафе още като ученик.

Когато започнал да води сутрешното предаване увеличил чашите и така стигнал до 7 на ден. Често се случва да пие кафе и преди лягане. За негово щастие обаче това по никакъв начин не му пречи да заспи. Той до такава степен е свикнал със спартанския си режим, че сутрин успява да се събуди без алармата на телефона.

Много би искал да си вземе куче, но с неговия график няма как да го гледа. На практика, ако все пак се реши на тази стъпка, ще му се наложи да разхожда домашния си любимец през нощта. ТВ водещият обича животните, но се оказва, че има фобия от жаби, пише plovdiv24.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар