Венета Райкова пише нов роман

Гласувайте за статията
Венета Райкова подхвана 8-а белетристична творба, озаглавена „Куклите“

Венета Райкова пак пише роман – похвали се самата тя тази седмица. Бившата водеща на предаването „Папараци“ започнала творбата си във вторник и побърза да сподели с почитателите си: „Днес започнах да пиша 8-ия си роман с работно заглавие „Куклите“, да е успешно и по вода, както вали приятно в момента“.

Блондинката искала почитателите й да са спокойни, че ще има нова книга съвсем скоро, след като тъкмо написала на третата страница: „Играта започна, кучки!“.
Реакциите не закъсняха, Венета Райкова получи пожелание за успешна работа, търпение и вдъхновение – пише в. „Уикенд“.
„Вдъхновението го имам, вече видях и цялото действие по сюжета, така че трябва само да надвия мързела си и да пиша по цял ден. Така че започвам ударно писане, за да ви зарадвам всички скоро“ – сподели Венета.

Вероятно в романа „Куклите“ авторката доразвива своите образи от предишна своя творба „Триумфът на кучките“. Основните персонажи в „Триумфът на кучките“ са 3 изключително силни жени със звездни съдби, белязани от куп изпитания и от клеймото на голямата любов.
Виктория е водещ и продуцент на вечерно предаване с висок рейтинг. (Предполага се, че това е самата Венета)
Габриела е бивша мис, омъжена за футболна легенда. (Предполага се, че читателят ще разпознае в този образ Илияна Раева в съчетание с Ивайла Бакалова).
А Александра е фолклюбимка на народа – (вероятно става дума за събирателен образ на Преслава и Емануела или Кали).

Венета вече се занимава само с писателска дейност

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар