Чудо! Британците подкрепиха Меган Маркъл (Дават я за пример на Тръмп)

Гласувайте за статията

Най-големия критик на Меган Маркъл я подкрепи

Чудо! Най-големия противник на Меган Маркъл проговори. И застана на нейна страна. Пиърс Морган, който от самото начало атакува херцогинята, че се мисли за примадона, неочаквано промени тона си и дори я даде за пример на Доналд Тръмп.

В критична статия по повод действията на Тръмп срещу протестиращите, Морган даде Меган за пример като лидер.

„Вие не ставате за президент. Слушайте Меган Маркъл и най-добре започнете да обединявате народа си г-н Тръмп, а не да го разединявате“, гласи хапливия коментар на Морган.

Той поде обществена кампания срещу Меган Маркъл, преди малко повече от три години. Тогава стана ясно, че двамата са се видели на вечеря, тя дори му е обещала интервю, а той на нея – да я направи популярна в Англия, за да подпомогне кариерата й. Същата вечер обаче Меган и Хари се срещат за първи път от общи приятели и хлътват буквално веднага един по друг. А Морган се превръща в неудобен елемент и Меган решава, че е по-разумно да стои далеч от медиите, вместо да общува с тях. Което вбесява телевизионера, който е вярвал, че е сред приятелите й. И повежда кампания срещу нея, пише „Дейли мейл“.

Какво е стоплило отношенията им в последно време не е ясно, но Морган даде Меган за пример на Тръмп. Самата херцогиня наистина постъпи достойно, като зае позиция по въпроса. „Дълго време стоях настрани и предпочитах да не се меся. Но осъзнах, че да мълчиш и да не правиш нищо е по-лошо, отколкото да заемеш позиция“, каза Меган.

Меган Маркъл получи подкрепа от най-големия си критик сн. Уикипедия

Меган Маркъл получи подкрепа от най-големия си критик сн. Уикипедия

Тя се извини на всички, че си е мълчала и сподели, че за нея самата проблемът с расизма не е новост. „Животът на Джордж Флойд имаше смисъл. Както и на всички, които станаха жертви на полицейския произвол“, призна актрисата. Тя сподели и лична история, как са запалили дървото пред дома й, когато е била дете. И определено си върна част от позициите в обществото.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар