Изплува шокиращо разкритие за убития от полицай в САЩ Джордж Флойд

Изплува шокиращо разкритие за убития от полицай в САЩ Джордж Флойд
5 (100%) 1 vote

В САЩ безредиците продължават с пълна сила

Ново, шокиращо разкритие изплува за чернокожия Джордж Флойд, който бе убит от полицай.

Данните от направената нова аутопсия, публикувана от окръг Хенепин сочат, че Джордж Флойд е бил заразен с коронавирус.

Тестът за COVID-19, е бил направен веднага след смъртта му, пишат от CNN. „Пробата, взета след смъртта му, се оказа „положителна за 2019-nCoV РНК“, гласи докладът. Главният съдебен медик на окръга д-р Андрю Бейкър заяви, че видът на теста, който е проведен е PCR.

Джордж Флойд

В САЩ безредиците продължават с пълна сила

По думите му той може да покаже положителен резултат дори и седмици след края на клиничното заболяване. В резултат на това д-р Бейкър прави заключението, че тестът отразява асимптоматична, но „съществуваща PCR положителност от предишна инфекция“.

Ва практика това означава, че вирусът не е изиграл абсолютно никаква роля в смъртта на Джордж Флойд.

Междувременно стана ясно, че в град Кор Дълейн, в щата Айдахо, подчиняващите се на закона граждани се организират във военни групи за противопоставяне на мародерите по време на протестите.

Безредиците продължават с пълна сила

Автор на видео, качено в Ютуб, показа обстановката в града, в който хората вече са готови със собствени сили да защитават своите домове и бизнеси.
„Сигурността по улиците се гарантира от въоръжени патрули, в кафенетата, в ресторантите и магазините се появиха охранители с бойно оръжие“, казва авторът на клипа.

Потребители продължават да публикуват видеа от Ню Йорк с грабежи и мародерства. В частност, мародерите вече са се разделили на три групи. Организирани – те си имат разузнаване, наблюдатели, атакуващи и шофьори. Разузнавачите използват електрически скутери и пристигат на мястото на ударите първи. След тях се появяват наблюдателите, които следят да не дойде полицията. След това пристигат шофьорите с коли и силоваците, които чупят витрините, изнасят стоката и я товарят в колата.
Обикновено магазина се изнася за 2-3 влизания и излизания.

Вторите се придвижват на групи и нападат всичко, което им попадне под ръка. Често вървят след най-радикализираните протестиращи, които чупят витрините на магазините по пътя си. Те грабят каквото могат. Често са пришълци от други щати.

Третите не са организирани и се разхождат из града, готови да се присъединят към всяка една безредица – палене на кола, нападение срещу полицаи, грабеж на магазин…

„И трите категории нямат отношение към протестиращите, просто действат в сянката им, за да печелят, оправдавайки поведението си с искането за справедливост и възмездие. Те са си чисти престъпници, представящи се за идейни борци“, казва гид от Ню Йорк, пише blitz.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар