Изненадващ обрат в живота на вдовицата на Стефан Шарлопов – Бояна (ФОТО)

Гласувайте за статията

Мнозина останаха без думи

Изненадващият обрат, който настъпи в живота на вдовицата на Стефан Шарлопов – Бояна, остави всички без думи.

Вдовицата на хотелиера Стефан Шарлопов, откри летния сезон. Тя вече ръководи империята му от морския бряг.

Стефан Шарлопов

Вдовицата на Стефан Шарлопов винаги е готова да помогне

Красивата блондинка, която след кончината на Стефан Шарлопов наследи няколко хотела, се е изнесла от столицата към Созопол. Именно там се намира най-луксозният комплекс на холдинга. Някои от вилите в него са притежание на руски богаташи, които всяко лято прекарват там седмици наред.

Въпреки, че днес е собственик на 5-звездния комплекс, Бояна Шарлопова не само издава нареждания и ръководи персонала си, а се включва сама в различните дейности.
Нейни подчинени разкриват, че е наследила това от съпруга си.

Приживе милионерът Стефан Шарлопов не делял работата на такава за шефове и простолюдие и лично работел редом до своите служители.
Бояна често мъже да бъде забелязала в кухнята на ресторанта си в Созопол да помага на готвачите в приготовлението на храната за туристите. Особено когато заведението домакинства на корпоративни събития или семейни тържества.

От майстор готвачите вдовицата на Шарлопов е усвоила всевъзможни тънкости и с лекота се справя с аранжировката на гурме специалитети.

Красивата блондинка не остава незабележима и на плажа на комплекса, не само с 24-каратовата й усмивка, но и с перфектната и фигура.
Цяла зима Бояна тренираше усилено във фитнес залата, а резултатът от дългите часове край уредите е повече от задоволителен.

Тя със задоволство показа стегнато коремче и тънка талия на първата си лятна снимка от морето. На нея черното горнище на банския едва удържа бюста й, пише pik.bg.

Стефан Шарлопов Стефан Шарлопов

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар